• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    WIWI
    WIWI --- ---
    ..že svět byl dříve (dle fotek) jenom černobílý..
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KING_JOHN_KILL: ...tomu spousta lidi veri doted :-D hlavne zenske, kdyz vidi nadherne pevnou plet na modelce po pouziti noveho skveleho ultraliftingoveho kremu apod. cipoviny...
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Já si zas myslel, že lidi, co hrajou v nějaký reklamě byli tak spokojeni s nabízenym produktem, že se prostě z vlastní vůle rozhodli udělat na něj reklamu.
    Třeba taková rodinka u stolu, co krásně zlehoučka roztírá Ramu... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    INSEQUI: nojono:-))) ale az to přijde, nebudu se tomu ani divit...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LALINA: Tak tenhle nápad mě spíš děsí
    LALINA
    LALINA --- ---
    OLIII: tyjo..investigativní filmy!!! to je žánr budoucnosti:-))
    btw: videli jste film Zvlastni dny? taky dobrej nápad.-)))
    OLIII
    OLIII --- ---
    LALINA: Já jsem si myslela, že ti filmaři si vždycky na ulici náhodně vyberou nějakýho člověka, a tomu se pak pověsí na paty a sledujou ho. A podle toho, co ten člověk dělá, pak vznikne třeba detektivka nebo něco dramatickýho:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zas tak dobre anglicky neumim ale pokud by ho měl někdo česky tak můžu vyměnit za Dva roky prázdnin a nebo za Gora :)

Omlouvam se za OT
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    //OT: Kdo by chtěl ten seriál o Robinu Hoodovi a umí anglicky, tak jsem si ho asi před rokem někde stahovala - je na torrentech, dá se najít, dá se stáhnout - a i po dvaceti letech je furt stejně dobrej :)) V originále Robin of Sherwood.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SEDNA: Já zase věřil že když mam horečku tak se obrazce na zácloně měněj v auta a pohybujou se a já jim dával zvláštní jména:)
    SIKY: Na to si pamatuju bezvadnej seriál, a rodiče vysvětlovali že je to vše jen film a tak.
    THINNA
    THINNA --- ---
    SIKY: kamarad mi kdysi vypravel, ze se ho mladsi sestricka zeptala, co znamena nuje. Coz ho ponekud zasckocilo, tak se zeptal v jaky souvislosti, ze to slysela. 'Mno ona nuje' :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE: je, taky dobry :)
    MYS_USATA: taky me to postihlo...

Nedavno kamaradka zavzpominala, jak s maminkou nekam jela autobusem, jako malinka, a zustali stat pred prejezdem a ridic vypnul motr. Tak se ditko zeptalo maminky, proc. Maminka, ze ridic asi setri naftu. Ditko se zamyslelo a po chvili se zeptalo: maminko, a co je to fta? :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Že když si budu dávat vlasy za uši, budu mít z toho plachťáky.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    že když má někdo takovej placatější zadek že to je od toho jak furt sedí (na základce jsme měli třeba spolužačku, která ho měla, a někdo jednou prohodil, že to má od toho jak furt sedí u učení) tak jsem se snažila moc nesedět...:o)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Tak speciálně u tohohle seriálu bylo nejdivnější, jak se Robin po druhé sezóně odbarvil na blond ;)) Já se víc bála o Marion, jak ji trefili šípem do zad, a každý večer jsem pak nutila maminku, aby mě jako trefila a pak mě trefenou odnesla do postele :D
    SIKY
    SIKY --- ---
    LALINA: me to museli hodne vysvetlovat, kdyz umrel Robin Hood v takovym anglickym serialu, ze to je jenom jako, protoze jsme z jeho smrti mela hysterickej zachvat pomalu :) Ale jinak mi bylo divny, ze Vinetou muze umirat kazdej rok furt znova :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    LALINA: Jo, věděla jsem, že je to jenom jako, ale taky mi bylo úplně jasný, že herci jenom předváděj příběh, kterej se ve skutečnosti stal :) Já totiž vyrostla v domku u lesa, takže jsem od mala mávala rukou nad studiovejma pohádkama, to bylo jasný, že je to jenom jako.
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že:se v drogerii prodavaji drogy a ze moje mamka nekouri
    MISERY
    MISERY --- ---
    LALINA: me mama od malicka vysvetlovala, ze to je jenom jako a ze kdyz si treba herci davaj ve filmu do drzky (ja jsem uz tak od ctyr - peti let strasne rada koukala na dospelacky filmy typu Randall a Hopkirk) a ze kdyz film skonci, tak jdou na parky a limonadu :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    SEDNA: když mas horečku máš skřítky, ufouny, mluvící pribináky, tančící postele, čumící groublíky... máš toho proste opravdu hodně.-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam