• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    no ja doposud spim ve stanu s vatou v usich, pac jsem presvedcena ze "usaci" do usi skutecne lezou :))
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA: joo, něco si holt ssebou ponesem až do konce života... ;)))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIZZY23: Já se koukám doteď...
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MADMERTIGAN: no tyyjo, těch sem se taky baala a trvalo mi to dost dlouho, než jsem zjistila, že je to mýtus! :DD

MYS_USATA: tak krokodýla neznám, ale dycky sem koukala i do mísy, stli ta ruka neleze z ní! ;)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    no to je podobnej mýtus jako škvoři do ucha... z toho sem měla vždycky ve stanu poctivej hysterák
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA: ja znam jen krysy, ktere se dostanou potrubim do zachoda a kousnou te do .... :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIZZY23: To je normální. A krokodýla v záchodě, který připlave potrubím, znáš?
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    Když jsem byla malá, brácha mi řekl, že na záchodě zabíjí "černá ruka"... Že když si sedneš, objeví se za tebou a uškrtí tě! já se pak bála chodit na záchod a když už jsem musela,celou dobu na míse jsem se otáčela, stli už ta ruka neleze! :DD
    měla sem z toho ale noční můry aspoň dva roky..
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MADMERTIGAN: Strašení uzenou makrelou :)))))) Uáá, to budu dělat :D
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    MARINNE: tos mi připoměla jednoho kamaráda kterej má zase nesmírnou hrůzu z makrely... protože prej, ale nevim jestli to neni jenom legenda... když byl malej tak prej ho rodiče strašili uzenou makrelou - fakt je, že vypadaj fakt hnusně ;-)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MARINNE: Tak tohle mě pobavilo:)
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MADMERTIGAN: :D :D :D
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    když sem byla malá taxem si nevim proč myslela, že ježíšek vypadá jako ten malej černoušek z obalu kofily nebo z plechovek z mainlu a že lítá v tom tureckym sedu a že je to turek vod vokurek ... a přiletí s těma dárkama pod stromeček - jak? netušim... technicky sem to neměla vyřešený....;-))) úžasná zpatlanina ;-)))
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Blizko nasho domu bolo na stene nasprejovane: "Ryba je buzerant." Velmi dlho som verila tomu, ze buzerant je nejaka exoticka obdoba kapra :)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    i mě Zagroš Kudla pobavil :)))
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    PETRA_CHATEAU: ;-))) ta to me dostalo - Zagroš Kudla ;-)))
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    dřív sem si myslela, že když se o někom řekne, že je jako za groš kudla, tak to znamená že zlobí a ne že je malej a hubenej, protože Zagroš Kudla byl přece maďarskej loupežník
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    hhahaa, parádní...
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Teda lidi já vás ani nečet hned jsem se mrknul na odkaz a co neslyšim, kombajn a veverka:) Já asi už nevyrostu... což je strašně fajn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam