• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    LOVECONQUERSALL
    LOVECONQUERSALL --- ---
    MADMERTIGAN: myslim si, že záleží na tom, co ta slípka žere....mi ňák hlava nebere... jak by barva slepice mohla ovlivnovat barvu vejce....
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    chacha Daniel Čarodějná Hůlka... takhle asi nějak? ;-)))))))))))))))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    JOUSEPHINA: šmande... kolik ti je? ;-))))
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    ..věřila jsem,že Daniel Hůlka je čaroděj..:D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MADMERTIGAN: no, ono skysne v lednici hlavne :-)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    ;-)))..... no a stejně tak když necháte v uvařený polívce naběračku a je bouřka tak taky zkysne
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    MADMERTIGAN: naše babička vždycky říkala, že mlíko si při bouřce "sedne" :-) Ale to tetrapakový moc nezkysne, to jen zhnusní :-/
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MADMERTIGAN: A když neni bouřka, tak nezkysne? A trvanlivý mlíko v tetrapaku, nebo takové to "čerstvé"? Tyjo, to musím vyzkoušet...
    Připomíná mi to pokusy spolužáků ze střední, jak na intru pozorovali různá stádia "imploze" kazícího se zavřeného jogurtu.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    LOVECONQUERSALL: spis bych rekla, ze vnitri barva vajicek... ve velkochovech je vetsina slepic bilych a vajecina z kupovanych vajec je taky nechutne bila :))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    LOVECONQUERSALL: počkej a vono je to jinak?...;-)))

hele mě nikdo nechtěl - cca před měsícem - věřit, že otevřený mlíko zkysne když je bouřka
    LOVECONQUERSALL
    LOVECONQUERSALL --- ---
    já si myslela, že barva vajíček závisí na barvě slepice...bílá slípka-bílá vajíčka...strakatá-kropenatá........:))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    SAKJA_PANDITA: SIKY: ZUZKAOU: helete k tomuhle sem zas slyšela, že od těch špiček se rozšiřuje plíseň, co se tam dělá... prej je to tim, že se banány vozej zdaleka, proto nedozrálý a tak je nechávaj dozrávat tady v nějakejch skladech a ty sou většinou vlhký a plesnivý... jistou logiku to má... tydle plísně v těle nedělaj dobrotu...
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    MERMAIDA: to byla ale bláhová iluze :o(
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    .. že svět je jedna velká pohádka!!
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...že dospělí mají plno peněz a je taková móda říkat, že nemají... Třeba na Matějské jsem tátu úplně obrala o prachy za atrakce, a když říkal, už nemám korunky, musíme jít domů, povídám - ale máš, já vím, kam jsi je schoval... A v zadní kapse skutečně byly :)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    SAIMA: co má včela z toho, když do tebe bodne žihadlo? brání se a chcípne. A dokážu si představit, že když se v tom uchu podrbeš, protože ti tam něco leze, že se může taky tak bránit... nevím, je to jen polemika;)
    SAIMA
    SAIMA --- ---
    LICINDA: Stát se to určitě může, ale nevim, co by z toho měl... :)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    SAIMA: to taky kolovalo ;) ale mám takový pocit, že se to stát může, resp. u každého hmyzáka, když si umane... resp. u většiny... (octomilku nepočítám)
    SAIMA
    SAIMA --- ---
    JOKERKA: To je dobrý:) Tak to jsem asi docela looser...

Vzpomínám si, že na jednom táboře mi holky nakecaly, že škvor vleze člověku do ucha a probodne mu bubínek. A vzhledem k tomu, že stany byly škvorama prolezlý skrz naskrz, měla jsem celkem špatný spaní ;)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Jako mala jsem verila ze kazdej clovek si musi POVINNE aspon jednou v zivote neco zlomit (nejlepe ruku nebo nohu). :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam