• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Taky jsme krvavy koleno hrali, mama me to naucila hehe :)
    A Honzo vstavej a Cukr, Kava, Limonada :)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Krvavý koleno byl úplnej Hitchcock! :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Dík :)) Někdy si to zahrajeme s partou někde na chatě, to bude vtipné.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIKY: jo:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE:
    Já si moc nepamatuju začátek, ale jeden je Krvavý koleno a jde tam o ten výslech ne?
    "Z čeho máš postel?" "Z lidských kostí..."
    "Z čeho máš kartáček na zuby?" "Z lidské kosti s nalepenýma lidskýma řasama..." atd. :D
    A pak se nějak Krvavý koleno domluví s tím vyslýchajícím, do kolika hodin se bude počítat. První hodina odbila a lampa ještě svítila atd, až do tý daný hodiny, kdy lapma zhasne a Krvavý koleno začne všechny honit a koho chytne, je po něm Krvavý koleno a může si vymejšlet, z jakejch příšernejch věcí má co vyrobeno :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ELLIE: Dvanáctá hodina odbila, lampa ještě svítila...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A jak se hrálo přesně krvavý koleno? Já to zapomněla, pamatuju si jen ten strach :D

MADMERTIGAN: Nebo na houbách. Teda, znám to jen z vyprávění, ale kamarádka po požití ušla asi patnáct kiláků lesem a byla značně paranoidní :))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    já se přiznam, že mě vobčas popadaj choutky si to zahrát... ale Bohužel to neni jako prolejzačka, kolotoč nebo houpačka... když se člověk vejde zadkem na sedátko tak to de užít si stejně stejnou věc jako tenkrát akorát v trochu jinym poměru vejšky váhy, ale u týhle hry na mě funguje ta mysteriozní vzpomínka to plíživý šílenství a právě to ječení strachy do úplnýho vochraptění, ale myslim, že hrát by se to dalo jedině v úplně zhulenym stavu aby ten strach nahradil záchvat smíchu ;-))) jinak nevim ;-)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MADMERTIGAN: krvavý koleno byl mazec to si pamatuju.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    MADMERTIGAN: Jo...pamatuju si, jak jsem vždycky šíleně ječela :)..
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    helejte a znáte hru na krvavý koleno? ;-))) mě ta hra tak šíleně děsila a zároveň přitahovala... hotový mystérium, a přitom to byla úplná blbost ;-)))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    DIZZY23: Začátek znám stejný, pak: Skočil jednou na ženskou, udělal z ní Komenskou ;).
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    SKRITEKB: to s těma tatínkovyma chlupama, to je vážně dobry! ;))) tatinek měl dobrou fantazii :))
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MATEEJ: Je to mozny, kazdopadne me to hodne pobavilo :)
    MYS_USATA: proc to ti rodice delali? :D to je strasny!
    MISERY
    MISERY --- ---
    Když jsem jako dítě držela na Štědrý den půst, abych viděla zlaté prasátko, tak mi táta vždycky škodolibě říkal:"Určitě jsi snědla čokoládku z kalendáře, takže žádný prase neuvidíš!" Takže jsem jí pak vždycky jedla večer 23. prosince a doufala jsem, že to prasátko ví, že jsem to nesnědla na Štědrý den :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JOKERKA: Tohle je tak rozšířený, až mám pocit, jestli se to na přelomu 19. a 20. stol. neříkalo hromadně v nedělních školách nebo tak.
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    JOKERKA: tak to je ovšem taky hustýýýýý !!!!
    MYS_USATA: :-DDDDD
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Mně zase máma tvrdila, že ženský nemůžou jezdit rodeo, protože by jim vypadla děloha.
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    SKRITEKB: To snad neee.Ale kdyz uz se mluvi o tech chlepch kdysi jsem slysela od kamarada ze mu jeho nabozenska babicka rikala ze kdyz bude onanovat tak bude mit chlupaty ruce a vysvetlila mu tak ze sperma = seminka tech chlupu. Z cehoz vyplyva, ze kam to ukapne porostou chlupy. :D
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    Věřila jsem, že maj tatínci (chlapi obecně) na hrudníku chlupy proto, že jim dávaj jejich dcery na hrudník svoje řasy ....... ano, tatínek byl vždy velmi vtipný...a já mu to všechno žrala :-D a rvala si zuřivě řasy, aby měl ten svůj hrudník pěkně zarostlej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam