• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    PREVIT: to nevim, prvni dva bludy jsem prozivala ve skolce a to si uz moc nepamatuju. A s tim koncem sveta me to preslo v momente, kdy jsme se prestehovali do Jizni Afriky (bylo mi 8) :]]
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EWOKK: A ty bludy ti vsugeroval kdo? Tvoje tridni ucitelka? :)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    Kdyz jsem byla mala, tak jsem verila, ze

si pro me prileti mimozemstane presne v dany den a hodinu

ze maji kluci dva penisy vedle sebe

ze bude konec sveta (bylo mi 5 a az cca do 7 jsem mela pripavenou u postele tasku "KPZ"tku)

...no co vam mam povidat, vyrostlo ze me znacne neuroticke individuum :]]

PREVIT
    PREVIT --- ---
    HOUSEFLY: Me taky pichnul cmelak. Ale pichnul, az kdyz jsem ho asi pet minut drzel (bylo mi tenkrat pet let). Mel svatou trpelivost...:o)))
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    CATHERINE:
    jojo! já tam měla toho vinetoua a old shatterhanda líbajícího nšoči...
    ale teď si mi uplně připomněla tu verzi s motorkou! na tu sem zapomněla!
    ale u nás ji taky startoval old shetrhend jako u PETRA_CHATEAU: :D
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    ARCAK: byla jsem podvedena a dobrovolně se nechala píchnout.. ach:/
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    HOUSEFLY: Čmeláci píchají.

http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=88
    Je zajímavé, že si lidé čmeláky oblíbili, idyž patří do stejné škatulky jako vosy, včely a sršně. Stejně jako oni mají i čmeláci žihadlo. Tuto informaci ale mnoho lidí neví a tak se čmeláci těší jejich oblibě a jsou obecně chráněni. Čmeláčího žihadla se však nemusíte bát. Narozdíl od včel, vos a sršní ho čmeláci používají jen velmi zřídka.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    když sem byla malá, věřila sem, že nerostu já, ale všechny věcy okolo mě. až u oblíbených barevných holínek mi došlo, že to tak není
    ..., že čmeláci píchají, než sem se jedním na popud sestry nechala kousnout
    ..., že když budu rodit, tak určitě umřu
    ..., že mráčky jezdí ve vagóncích po kolejích v nebi
    a určitě si později vzpomenu na víc věcí:))
    SIKY
    SIKY --- ---
    PETRA_CHATEAU: nám taky :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    CATHERINE: nám se z okna smál vinetou a motorku startoval old old shatterhand
    MISHAAA
    MISHAAA --- ---
    RUSALKA: :D ten závěr byl nejlepší X))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    CATHERINE: a pak bylo jeste - DOktor bezi pro pivo,
    bába volá, dej mi ho! :))
    MISHAAA
    MISHAAA --- ---
    MATEEJ:
    MADMERTIGAN: Babičky jedou :DD
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Babička mojí ženy zase strašně řešila, aby jí lidi z televize neviděli pod sukně.
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    MISHAAA: babička mýho kamaráda věřila, že ta pani hlasatelka, co uvádí pořady je v tý televizi reálně u ní doma, taxe vždycky nastrojila a normálně se s ní bavila celej večer... jenom zvláštní, že jí nějak nevadilo, že jí ta pani nevodpovídá... sice už nebyla malá, ale už byla malá ;-)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MISERY: Promiň, ale Liťák jsou prd Sudety. My jsme se učili německy proto, že jsme byli pět kiláků od nejbližšího přechodu a museli jsme nějak umět říct "do Dubí musíte o přechod vedle, my tu jen čekáme na autobus" :))
    MISERY
    MISERY --- ---
    PREVIT: Spíš bych řekla, že umět nechce... ale moje máma třeba rusky rozumí... no a já vlastně jakž takž rusky taky rozumim, respektive většinou poznám o čem je řeč a to jsem se neučila, ale tak je to slovanskej jazyk, tak to není těžký.

ELLIE: Njn... tak asi záleželo kdo, kde, co a jak... my jsme zase měli povinnou angličtinu, anžto jsem taky většinu školních let žila v Sudetech :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MISERY: Moje babička se anglicky učila, i moje maminka se anglicky učila. Na druhou stranu na mojí základní škole jsme měli POVINNOU němčinu, nemohli jsme si vybrat nic jiného, protože jsme byli v Sudetech. Tak to mi vysvětli ;))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MISERY: To jsou paradoxy...:) Nakonec prumernej Cech neumi zbleptnout ani v jednom z jazyku okupantu, natoz v anglictine. O jinych nemluve....:)
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MISHAAA: chudinko, tos musela trpět.....ja jsem takhle trpěla s Vinetůůem :-))))) chápu tě :-DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam