• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    STARE_CASY: já jsem si zase s 2 Unlimited (nebo co to bylo za krásu) zpívala "izit láha? izit láha?" :) (Is it love?) později jsem to vyprávěla svému tehdejšímu miláčkovi a ještě dlouho potom jsme si říkali jako takové tajné heslo "láha" třeba jako rozloučení do telefonu
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Kdyz jsme se kdysi se zenou bavili pred malym synkem o telesnych trestech, syn se pak zeptal: "A co to je, ty lesni tresty?"
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    STARE_CASY: Naprostej souhlas, já sám si pamatuju jak jsem všechny anglický slova komolil. Nejvíc mi zůstali v hlavě U2 a jejich "ver d strýc hef no nejm" (Where The Streets Have No Name) a refrén z "I Will Follow" kde se zpívá "walk away, walk away", kterýmu jsem v rozuměl jako "vaduela duela" :-D
    WOAM
    WOAM --- ---
    SIKY: No, vzhledem k tomu, že jsem v téhle svojí blahé nevědomosti setrvávala až do věku dvaceti let, se na ten původně vnímaný význam samozřejmě nabalovaly další významy časem a ustálilo se to zhruba v tomhle.
    SIKY
    SIKY --- ---
    WOAM: No tak jako dítě bych si pod "rajskými kuličkami" představila tak asi klopsy v rajské omáčce, hit školní jídelny...
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Jo písně, to je nekonečný zdroj. A taková angličtina k tomu, to je paráda...

Momentálně nemůžu dítěti vysvětlit, že se fakt nezpívá "hepy bejby tů jů". ;)
    TRISTIS
    TRISTIS --- ---
    ... tlustý střevo vytváří výkaly a tenký střevo vytváří moč :-D. A možná, že mě z tohodle omylu vyvedlo až gymnázium.
    WOAM
    WOAM --- ---
    Ve filmu S tebou mě baví svět se odjakživa zpívalo "do tvých snů vejdu po špičkách, ztratíš se v mých rajských kuličkách"...až loni se tam začalo najednou zpívat uličkách: přítel mě vyvedl z omylu. =)) A stejně si nepřestanu představovat tu zpěvačku jako by hrála ve videoklipu, kde jsou kolem ní rozházená cherry rajčátka nebo v horším případě venušiny kuličky. :-D (Jo, pravda, přišlo mi trochu ulítlý dávat poodbný věci do takovýho filmu, ale hudební texty nakonec bývají zvláštní, tak jsem to nějak skousla.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHUTTERSTEIN: To je snad eště lepší než "zajíček Sven Janssen"
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Kamarádky máma až skoro ve svých padesáti letech zjistila právě díky své dceři, že text písničky není "Zajíček se jamce, sedí sám", jak si celý život myslela a tudíž tam nedělá žádné nepřístojnosti a nikdy nebyl důvod zakazovat ji jejím dětem zpívat.
    DEAFINA
    DEAFINA --- ---
    STJARNA:
    Já taky jsem přemýšlela o tom PŮRKU.
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: no já tomu věřím doteď a mám to i ověřené... http://zena-in.cz/clanek/cokoladou-na-behavku-behanim-na-zacpu/kategorie/zdravi

ještě příspěvek do diskuze: jako malá jsem si lámala hlavu nad tím, kdo je ta žena, po níž se jmenuje zastávka tramvaje v Praze a jak je příbuzná s naším prvním prezidentem. kdo je to ta Jana Masaryka?!? :)
    STJARNA
    STJARNA --- ---
    myslela jsem si,ze v pisnicce "ja do lesa nepojedu,ja do lesa nepujdu.." je "sekera je za dva zlaty a to purko za tolar..." hrozne dlouho jsem premyslela co je to to PURKO :))
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    SALVATOR: me rikal deda vzdycky ze hořká staví ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já sem věřil, že čokoláda způsobuje zácpu. Někdo mi to nakecal a já, podpořen její barvou a snad i konzistencí, tomu věřil poměrně dlouho.
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    jak rodiče chodili volit tak jsem myslela že se voli kamši navzajem mezi sebou jako že jsou v lístkách napsaní všichi lidi staršich 18 v čr... tatka vždy řikal mamce vol toho on je v pohodě chlap :) asik kámoš
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    jednou jako malá zaslechla, že "ona nedostala měsíčky, co když je v tom" .... měsíčky... to mi dlouho leželo v hlavě, bylo mi stydno se zeptat. Říkala jsem si, jestli bych taky neměla něco dostat natož co když jsem taky v tom!! a pak teda .. v čem? no zmatek na entou :)
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    Já věřil, že králíci na léto převlíkají kožíšek za světlejší, aby jim nebylo vedro, podobně jako třeba hadi. To mi totiž nakukala babička, aby mi nemusela říkat, že můj oblíbenec Ferda skončil na pekáči. Na jedné hodině přírodopisu jsem pak byl za pěknýho blbce.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ze statni tajemstvi je jen jedno konkretni tajemstvi ktery musi mit kazdy stat. Neco jako statni vlajka, statni znak, statni tajemstvi, statni hymna..
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    ze si jezek nosi jabka na zadech:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam