• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    FGH
    FGH --- ---
    ... cítím výhru před tím, než se stane
    LAURA
    LAURA --- ---
    KACA936: já taky! Akorát místo piraní jsem se bála obrovský berušky s klepetama co žije pod mojí postelí a ukousává nohy v kotníku.
    KACA936
    KACA936 --- ---
    že pokud nebudu celá pod peřinou tak mě poštípaj vosy.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Já jsem se po shlédnutí filmu Už zase skáču přes kaluže hrozně bála jít večer spát a zavřít oči. Měla jsem strach, že přes noc dostanu obrnu a ráno nebudu moct oči otevřít a už navždycky budu slepá.
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    že žijeme pod mořskou hladinou. a že věci v tv se skutečně někde dějí. :)
    KACA936
    KACA936 --- ---
    to já sem se bála vystrčit v noci nohu ven z postele,aby mi jí neukously piraně nebo žraloci.. :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Taky to dělám :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JIRI_CZEK: Jó, to přeskakování v autě, to dělám. Přeskakuju stíny a čáry na silnici a ani jsem nevěděla, že je to nějak rozšířenější :o)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    je mi sedmadvacet a pořád hraju. stay in da hood. child-hood :)

Pozor na prasklinu v chodníku! Ztratíte život. Podvědomé hry si čas od času zahrajeme všichni | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/lajk/47560/pozor-na-prasklinu-v-chodniku-ztratite-zivot-podvedome-hry-si-cas-od-casu-zahrajeme-vsichni.html
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Ve slavne Kristianove pisni "Jen pro ten dnesni den" me zarazelo spojeni "jen klid svuj tichy mit". Dlouho jsem si rikala, kam, jak a proc se uklizí tichý mýty. A jak to vypada, a proc se to zpiva v tyhle pisnicce, kdyz to tam vubec nedava smysl!
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Kdyz mi bylo asi 6 koukali jsme s brachou strasne casto na film Vinnetou, je tam jedna scéna, kde se ptá ten padouch pana Bancrofta, jestli je otrávený a Bancroft mu na to prikyvne, pamatuju si, ze jsem porad nechapala, jaktoze Bancroft neumre na otravu a jeste dalsich 10 minut stale zije, ikdyz znacne upocen (coz jsem prikladala tomu faktu, ze uz ma na kahanku) a pak driv, nez stacil umrit na tu "otravu" tak mi ho nekdo zastrelil. :))
    SIKY
    SIKY --- ---
    Kamarád na vodě spustil písničku Kdyby tady byla, taková panenka, která by mě chtěla. A já jsem si uvědomila, že jsem si celý dětství myslela, že existuje "dřevo netíti". Že je určitě děsně vzácný. Jako mahagon nebo eben. Znělo mi to stejně cizokrajně.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jako mladší dítě (tak 10 let, možná o něco mladší) se mi líbil film s Dustinem Hofmanem Půlnoční kovboj. Strašně moc se mi líbila ta hudba z něj (mimochodem tahle http://youtu.be/ZGORPUzLxtU ). Můj táta často hrával na kytaru písničku od Greenhorns Hej, Joe. Zpívá se tam "hej, Joe, proč chodíš jak spařený, to chce jít jinak na ženy,
    vždyť tvý šance nejsou zmařený." a já jsem si myslela, že je to písnička o tom Joe z toho filmu, protože on se tam taky snažil pořád něco s ženama a furt mu to nějak nevycházelo :-)))

A ještě jedna zajímavost s hudbou z toho filmu, když mi bylo 12 a v rádiích hráli písničku od Robbieho Williamse Milennium, tak mi refrén toho songu strašně připomínal tu z Půlnočního kovboje a proto se mi líbila. Až později jsem zjistila, že ve skutečnosti Milennium vykrádá song You Only Live Twice (James Bond), kterou kupodivu složil ten samý člověk, jako tu hudbu z Půlnočního kovboje :-)
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    KU13AR: ...a nehráls potom náhodou ve Spiklencích slasti? :)
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    když sem šel nahatej kolem televize tak sem se kryl, myslel sem, že se na mě dívají a vídí mě saskia burešová, o gustavu husákovi z tv novin sem si myslel, že je to obrovská husa, která napadla republiku
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    když už sme u těch písniček, tak by tam jistě patřilo "Jej ovinula a zahynula" hrozně depresivní koleda... :)
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    věřila sem, že na šťovík čůraj žáby. a když se rozstřihnou kalhoty, vznikne z toho sukně. A když budeme nahrávat něco na kazetu, tak to pak bude hrát v rádiu. Měli sme rádio Dalmatin. A dlouho sem nedokázala pochopit, proč u některých filmů lidi jinak klapou pusou a jinak mluví.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já si pamatuju jak mě starší kamarád varoval, že nemám chodit "za garáže do lesa" protože je tam feťák. Abych byl vostrej, tak jsem se nezeptal co to je a celou dobu jsem věřil že je to něco jako zombie...prostě něco co mě sežere...
    STJARNA
    STJARNA --- ---
    velice jasne si pamatuju jak jsem se spolu s kamaradkou nekdy ve druhe tride hadali ve skolni jidelne s jednim chlapeckem,ktery nam tvrdil,ze "nekonecno je lezata vosmicka" a ze to vi,protoze jeho tatinek ma pocitac... a my mu zaryte tvrdily,ze to je blbina prece! a ze mu to dokazem...kdyz snime cely citron i s kurou (ten den bylo filé,tak jsme meli vsichni po kapsach citrony..jasny:D ),tak to bude znamenat,ze mame pravdu a nekonecno neni zadna lezata vosmicka...jooo,snedly jsme ty citrony i s kurou a vyhraly...nechapu jak jsem to s takovou logikou dotahla az na cvut:D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To jsou Rajhradice, proboha :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam