Přátelé, oslovuju Vás takhle ploošně z několika důvodů. Je to trochu OT, můj obor není testování a SQA, ale personalistika. Co jsem vysledoval během posledních několika týdnů, je na českém trhu výrazný nedostatek alespoň trochu zkušených Testerů či QA Eng. Nevím čím je to způsobeno, možná je to proto, že každý v tomhle oboru pevně sedí na své židli a nepotřebuje změnu. Není problém najít partičku testerů do firmy, kde se jim říká PTO (PapírTužkaObrazovka) ale najít člověka který zná metodiku testování a je schopen pracovat i na vývoji testovacích scénářů a automatického je téměř nemožné. Pracuji v jihomoravském regionu a v současné době potřebuju dát dohromady tým 10 QA pro vývoj v JAVA/J2EE. Pokud někoho znáte a měl by zájem, dejte mu prosím vědět ať se mi ozve. Kromě toho, že jde o velmi prestižního zaměstnavatele a projekt, jde také o strategické pozice, jejichž obsazení rozhodne o tom, jestli další vývoj projektu, případně jak velká část vývoje bude probíhat v ČR nebo někde jinde ve světě. Ještě jednou sorry za OT a dík za pochopení.