• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYLBOSSEJMI JE VŠECHNY aneb FOTOLOVY
    DO TÉTO DISKUZE NEPATŘÍ:FOTKY DOMÁCÍCH ZVÍŘAT,MILÁČKŮ JAKO JSOU PSI A KOČKY ATD.(až na nějaké pěkně zachycené výjmky a fotky exotických živočichů a pod..)FOTKY MRTVÝCH ZVÍŘAT NEBO JEJICH KUSY, VEŠKERÉ FOTOMONTÁŽE, FOTKY STÁHNUTÉ A NEVYFOCENÉ SEBOU SAMÝM

PRINCIPEM JE ZACHYCENÍ ZVÍŘAT VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, VKLÁDEJTE VŠAK POUZE VLASTNÍ FOTKY POŘÍZENÉ SVÝM NEBO ZAPŮJČENÝM FOTOAPARÁTEM VŠECHNY OSTATNÍ BUDOU SMAZÁNY PROTOŽE SEM NEPATŘÍ, DĚKUJI

POKUD JSTE PŘECI JENOM NAŠLI NĚJAKÝ OBRÁZEK KTERÝ SE VÁM LÍBIL A NEVYFOTILY JSTE HO VY SAMI RÁDI SE NA NĚJ PODÍVÁME TADY ::> [ BIZARNÍ a NEOBYČEJNÍ ŽIVOČICHOVÉ KOLEM NÁS / aneb FREE IMAGE, FREE FANTASY ]
    rozbalit záhlaví
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ONDRUCH: no asi maji radi sidliste v Krci :)
    ONDRUCH
    ONDRUCH --- ---
    MEGAKOCI: to si děláš p****? Já bydlím na P14 a nahánim je tu ve dne v noci prolejzám áleje, křoviny, lesíky, v noci se bojim, že mě někdo přepadne, okrade a ty si jen tak deš a najdeš DVA? :D
    To je tak strašmně nefér!!!!!!
    Jinak jsou to nádherní lišajové lipoví (Mimas tiliae), evidentně po páření, nahoře ♀, dole ♂.
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---

ulovek pred panelakem Pha4 - nevim, ale co to je ?
    TERQUILA
    TERQUILA --- ---
    musím se podělit s jedním mým cvakem ze ZOO, TK nic moc, spíš nic než moc, ale ten moment to snad vykompenzuje:)))

BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    MARWIN_KOVAREX
    MARWIN_KOVAREX --- ---
    Snek.jpg (1198098 B)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ROENICK: na tenhel foťák už jsem koukal. Asi změnim plány na léto a strávim je někde v pracovním nasazení :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Canon EOS 7D, univerzál do divočiny | Fototechnika | NaturePhoto.cz
    http://www.naturephoto.cz/fototechnika/214-canon-eos-7d-univerzal-do-divociny.html
    KNOXVILLE
    KNOXVILLE --- ---
    ONDRUCH: Převážně okolo Adršpašských skal, když se vychytá vhodná doba, dá se jich tam během chvíle najít poměrně dost...
    ONDRUCH
    ONDRUCH --- ---
    KNOXVILLE: kdes jí fotil? :)
    ONDRUCH
    ONDRUCH --- ---

Jedna vosí ode mne.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    Vítězná fotografie z divočiny pro rok 2009 byla zřejmě podvrh – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/187536-vitezna-fotografie-z-divociny-pro-rok-2009-byla-zrejme-podvrh.html
    ANIMA
    ANIMA --- ---
    MIKEKT: monkey forest-Anglie...
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    ANIMA: odkud to je?
    ANIMA
    ANIMA --- ---
    a jeden romanek

A tak to zkoncilo...:)
    ANIMA
    ANIMA --- ---
    neni moje, ada554, krasna rodinka :)
    SURREAL
    SURREAL --- ---
    SPOTS: rozkošné foto.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ted se mi uplne neudelalo volno .)
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    ROUMEN: no nevím, ale už jsem zjistil, že tasemnice vypadá jinak, tohle bude spíš škrkavka. Vyvíjí se teda jenom v těle a v takovémto dospělém stádiu ji člověk občas "vypustí". Ale jsem si celkem jistý, že jsem to já nebyl....celkem jistý.... no paráda :D
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    nemuselo to prolezt, mohlo se to vylihnout z toho cos spatne splachnul :-) jsi ted klidnejsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam