• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OASHIQA - Quality Analysts / Assurance - kvalita SW - testování, testeři - Každý ví, kdo je programátor, ale kdo zná QA? :'(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    INXS: jsem prase, protože se v tom reju! :)
    INXS
    INXS --- ---
    zároven třeba vyjadřovací schopnosti - bug tracking atd., schopnost práce v týmu (jsem vlk, protože je to týmový hráč! :D)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LINROOT: tak to leda :)
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    KID_MCHUTT: Tak u testera by to mohlo ověřit jestli se nesesype po rozhovoru se špatně vyspanym programátorem:-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VERCA_ZABA: jenomže u call centra potřebuješ vědět, že se ti ten člověk nesesype po prvním pohovoru s někým, kdo se špatně vyspal...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    DYNK: já si vybírat nemůžu, protože se hlásím na juniorskou pozici. zkušenost mám max. chvilku z unicornu z testování, ale jinak nic.

a jinak vím, že assesment se dělá i třeba na operátora do call centra...:))
    DYNK
    DYNK --- ---
    INXS: Setkal jsem se s tim v accenture, ale osobne jsem na AC nebyl. Nicmene na testerskou pozici je podle me AC nesmysl. Chapal bych to u manazerskych pozic, kde asi AC odhali zda clovek ma potrebne skills.

Stav trhu je dnes takovej, ze vybirat si lidi opravdu muzou (v Praze).
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    INXS: citim v tom jizlivost nebo se mi to jen zda? :(
    INXS
    INXS --- ---
    já vyhrabala jenom ten test pro Radiant, poslala jsem jí logickou část, zbytkem jí radši nebudu strašit :/
    INXS
    INXS --- ---
    první kolo byl individuálí přístup, druhý kolo je assesment. a neříkejte, že jste se s tim nesetkali, já vim, vy si můžete asi vybírat...

no nic díky vám za konstruktivní rady
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    souhlasim s dynkem. budes akorat vystresla z lidi okolo a poseres to. pokud te firme nestojis za individualni pristup, tak bych na ni kaslal
    DYNK
    DYNK --- ---
    VERCA_ZABA: Ja mel to stesti, ze me nikdo na AC netahal, takze neporadim.
    Poradil bych teda kaslat na firmu, ktera testery nabira na AC, ale to neni to, na co jsi se ptala:)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ahoj, můžete poradit, jak asi probíhá assessment pro uchazeče na testera? díky:)
    HILFIK
    HILFIK --- ---
    KID_MCHUTT:
    Free/portable je VLC
    Jinak na bugy me staci Windows Media Encoder
    SUPCZ
    SUPCZ --- ---
    Používal jsem Adobe Captivate. Nenahrával jsem tím bugy, ale tutoriály pro uživatele a naprostá spokojenost.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KUZELKA: pokud výzkumem na něco narazíš, sem s tím - z mého pohledu je ideál:
    - free
    - bez nutnosti instalace
    - tvoje dva první stepy :)
    KUZELKA
    KUZELKA --- ---
    @linroot dik, ten v seznamu nemam, tak vyzkusam! zrovna instaluji camtasii
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    KUZELKA: Já sem v práci používal na návodový videa BB FlashBack. Sice to není free, ale mě se v tom dělalo dobře a je tam pár dobrejch funkcí jako automatický promazávání prázdnejch framu atp.
    KUZELKA
    KUZELKA --- ---
    Bry den!

Muzete mi doporucit soft pro video capture? Par jsem si jich nasel, ted sosam a budu zkouset.

Pozadavky:
    Prijemne rozhrani s dostatkem funkci, stabilita etc.
    Nahravani videa + moznost vkladani komentaru [pripadne nejake vychytavky [priblizeni obrazu etc.]
    Pripadny vystup na YouTube [Jira je omezena, takze bud to bude privatni kanal YT, nebo googledrive]

Ucel:
    1. Steps to reproduce u bugu
    2. tutorialove videa

Dikec
    KUZELKA
    KUZELKA --- ---
    Diky pusinky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam