• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OASHIQA - Quality Analysts / Assurance - kvalita SW - testování, testeři - Každý ví, kdo je programátor, ale kdo zná QA? :'(
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MUXX: Myslel jsem presne tenhle, ale to neni prece prvni rocnik ne? :) Zajimali mne zkusenosti z minula a pripadne srovnani s tim co prave bude ode dneska od jedne :)

SIRLOON: Prave, taky se mi nechce zmizet v jednu, kdyz potrebuju stihnout co potrebuju :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: nemyslis náhodou czechtest?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: premyslel sem o nem, ale 1 odpoledne je na me moc brzy
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: aha, já myslel ten co je zítra v praze http://pro-test.info/special/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Dotaz na TMT.
    Vybirame ze dvou favoritu, coz jsou Practi Test a TestRail. Delam porovnani stejnych funkcionalit a toho jak je ktery tool user friendly. Muj dojem je, ze obe aplikace umi temer totozne veci s tim, ze Test Rail mi prijde vice intuitivni a ma vyhodu toho, ze ho muzeme mit na vlastnich serverech. Pokud je to nekdo, kdo pouziva jeden nebo druhy tool, mohl by se zminit, jak je s danou aplikaci spokojenej? Dost by mi pomohla zkusenost nekoho, kdo to denne pouziva (nebo prestal pouzivat z nejakeho konkretniho duvodu).
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MUXX: Byl uz si na nejakym pred tim? Kolega tam jede, ja tentokrat asi ne, ale zajimalo by me jestli je to prinosny nebo ne, preci jen je to planovany na 3 dny, coz je docela hodne casu :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOBOTECH: já jedu
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jdete nekdo na ProTest?
    MUXX
    MUXX --- ---
    CLEVER
    CLEVER --- ---
    Ahoj vespolek, máme v Cleverlance v dubnu několik školení zaměřených na testing, třeba byste někdo mohli chtít přijít. Pro lidi z nyxu je možná sleva, stačí se ozvat do pošty:)

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Hoj vespolek. Mate nekdo zkusenosti s aplikaci PractiTest? Zaujalo nas to jako nastroj na Test management, ale znate to, neci zkusenosti se vzdy hodi, pred tim, nez do toho jit :)
    Pripadne jeste QMetry, ale to nevypadalo, az tak dobre.
    MUXX
    MUXX --- ---
    DREEK: Potrebuju prave data primo z te faxovaci masiny. Aby se ty data vytvorily, tak potrebuju prijmout a odeslat fax. Masina je velka multifunkcni tiskarna kterou nikam nemuzu odvezt. Dialup nemam. Zitra zkusim propojit notebook s modemem naprimo s tiskarnou a treba je presvedcim aby si spolu povidaly.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Nepomůže využítí nějaké faxovací služby na netu? Nahraje se naskenovaný soubor a je to.
    MUXX
    MUXX --- ---
    nemate nekdo zkusenosti s faxem? nemam dialup, ale potreboval bych poslat fax z jedne krabice co tu mame. da se to pripojit nejak treba na notebook a z faxovaci krabice se "dovolat" do nejake aplikace v notebooku?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Front to back API Design - Y Soft: Technology Hour Prague (Prague)- Meetup
    http://www.meetup.com/ysoft-th/events/219376581/

mozna bude i prezentace 3d tiskarny od Be3D.cz
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Mediafactory hleda testera (externistu) webovych aplikaci. CV / zadosti o informace do kdyztak do posty.
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    Automation Testing Using Selenium (Selenium Training Videos)
    https://www.udemy.com/...friday-t4&pmKey=bfriday14&pmValue=1&utm_term=snippet_historywl_viewcourse#/
    black friday sleva
    MUXX
    MUXX --- ---
    celkem pěkný tool. nezkousel to někdo?
    clumsy, an utility for simulating broken network for Windows Vista / Windows 7 and above
    http://jagt.github.io/clumsy/
    SUPCZ
    SUPCZ --- ---
    VYGIDOR: Jedna věc je, co se dá sehnat, druhá věc je, kde se pohybuje cena na trhu. Myslím si, že test management půjde dolů, stejně jako šel dolů projektový management. Speciální technické pozice si jistě šáhnou i na 70kkč, ale IMO je to výjimka a v případě dokončení projektu či ztráty zaměstnaní bude těžké sehnat adekvátní náhradu.

Stále si myslím, že pofrčí security a to nejen v oblasti penetračních testů. Sehnat na to lidi je peklo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam