• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OREAAURA - SOMA
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: Cheche, tak toho jsem vskutku daleka, abych tyto věci oddělovala. Ale stejně daleka jsem toho, abych se tahala k nějakému psychologovi, aby mi vykládal, jestli mám se svým mužem souložit nebo ne, a jak se při tom budu cítit. A nedej Bože s tím pak otravovat na nyxu v diskuzích, v kterých je to úplně mimo mísu.
    Řekla bych, že bravíčkové diskuze o tom, jestli s tímdle klukem jó a s tímdle naopak né, tady nějaké budou, tak doporučuju jít s tam. Určitě v nich budeš se svými metodami výběru za hvězdu.
    NIRA
    NIRA --- ---
    LILY: myslím, že každý máme právo na to, jakým způsobem si partnera vybíráme, není na to univerzální návod. Žádné bravíčko, barevné erotogramy jsou výsledkem rozvinuté psychologie, pokud si myslíš, že sexualita nesouvisí s psychikou, je to jen tvoje věc
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: Já nevím, nechci rejpat, ale to je furt dokola to samé. Ať už jsou to řečičky ala bravíčko v klubu o astrologii nebo to, co sis vymyslela teď...co místo toho zkusit důvěřovat sama sobě a svým pocitům? Pokud s dotyčným chceš sexovat, tak do toho, no ne? Snad není nutné se v tom, co cítíš nebo naopak necítíš, utvrzovat pomocí kdovíjakých erotických testů.
    NIRA
    NIRA --- ---
    OREA: ne, ono šlo o to, že já jsem si zadala otázku "sex" a pak vybírala barvu, je to něco jako erotický barevný test od jednoho německého psychologa, vyšlo to jako knížka, růžová je tam barvou pomalé a méně erotické vazby, fialová je tam barvou citové vazby a tak dále a tak dál...
    OREA
    OREA --- ---
    NIRA: No Lady Nada je ve zkratce o bezpodminecne lasce, pokud si to ale vykladas tak,jak jsi napsala,tak to asi neni spravne pochopeno. Muzes se nekdy stavit u nas v Barevnem svete, rada ti "to" vysvetlim..

    Jinak mi to cele taky prijde spis jako vysmech :)
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: Já mám aura-somu taky moc ráda, ale opravdu mě nenapadá, jak Lady Nada souvisí s tím, zda máš mít s někým sex. :)
    NIRA
    NIRA --- ---
    LILY: já například věřím aura somě:-)))
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: To nemyslíš vážně, že ne. :)))
    NIRA
    NIRA --- ---
    OREA: vyšla mi podle barev nějaká Lady přesně si už nepamatuju celý název, ale znamená "bezpodmínečnou lásku"
    OREA
    OREA --- ---
    NIRA:
    jak to myslis? Jak ti to vyslo podle barev A-S? nerozumim...
    LILY
    LILY --- ---
    TVX: A nebo budou obcovat s Overseerem..? :)
    TVX
    TVX --- ---
    LILY: Neni to Overseerova sestra?
    LILY
    LILY --- ---
    NIRA: Ehm, bezpodmínečnou sexuální lásku?!?
    NIRA
    NIRA --- ---
    vyšlo mi s jedním klukem podle barev aury somy, že s ním mám zažít bezpodmínečnou sexuální lásku... tak co s tím, že????
    LILY
    LILY --- ---
    OREA: 5% slevu mám (za kurz aura-soma 1), ale stejně děkuju :)
    OREA
    OREA --- ---
    LILY: Pokud máš na mysli sadu pomanderů v plastu 25 ml, tak na tu můžeme "ze známosti" :) dát slevu 5%.
    Předpokládám tedy že nemáte studenstké slevy.
    Podrobnější info kdyžtak v poště...díky.
    LILY
    LILY --- ---
    OREA: Díky za info.
    Btw. ptal se muž, zda je nějak cenově zvýhodněné, když si člověk koupí celou sadu pomanderů?
    OREA
    OREA --- ---
    Letní provoz v Barevném světě:

    2. - 8. srpna - dovolená

    v období 9. - 29. 8. bude otevřeno pouze ve dnech út - st - čt a to dle běžné otevírací doby¨.
    OREA
    OREA --- ---
    OREA: S Parveen mám osobní zkušenost a mohu ji opravdu vřele doporučit. Dne 5.5. bude také probíhat individuální léčení a léčení minulých životů s Parveen. Pokud byste měli zájem, můžete se přihlásit online: Elektronikcá přihláška - informace- akce: http://www.aura-soma.cz
    OREA
    OREA --- ---
    Barevný svět Vás srdečně zve na Andělská reiki - zasvěcení 1 & 2 s Parveen Smith

    07. 05. - 09. 05. (pátek–neděle) 09.30 - 18.00

    Andělská reiki - zasvěcení 1 & 2
    Cena: 252 GBP+900Kč
    Místo konání: Barevný svět

    Andělská reiki je božská léčivá energie, která na naši planetu přichází v souvislosti s její transformací a přechodem k vyššímu vědomí. Jako lidé jsme nyní dospěli do bodu, kdy jsme připraveni převzít tento dar čisté energie z andělské říše světla, systém, který v roce 2003 obdržel Kevin Core od archanděla Metatrona.
    V průběhu 3-denního kurzu se naučíte: · Metody léčení · Léčení s nanebevzatými mistry · Léčení na dálku · Léčení minulých životů · Léčení sebe · Jak otevřít náš prostor pro duchovní práci, kterou děláme. · Mantry a modlitby.
    Během tohoto 3-denního kurzu dostanete: · Nejrůznější symboly . Kurzové materiály v češtině · Čištění · Naladění Andělské Reiki 1 & 2 · Certifikát úrovně 1 & 2 · Krystal naladěný na Andělskou říši světla.
    Parveen Smith, původem z Indie, žije se svým manželem v Anglii, kde vychovává své čtyři děti. Před několika lety těžce onemocněla a lékaři jí nedávali téměř žádnou šanci na vyléčení. Během nemoci zažila hluboké prožitky kontaktu s anděly, kteří ji také přivedli k absolvování semináře Andělské reiki. Její zdravotní stav se začal radikálně zlepšovat. Postupně absolvovala všechna zasvěcení a začala se seminářům a léčení věnovat naplno. Dnes je těžké uvěřit, že tato zdravá, vitální a zářivá bytost byla jen pře třemi roky upoutána na invalidní vozík s těžkou fybromialgií, únavovým syndromem a zástavou dýchání.
    Maximální počet lidí na semináři je 10.
    Místo konání: Barevný svět, Gorazdova 18, Praha 2

    Pro další informace můžete také navštívit stránky Parveen Smith: http://www.clusterofstars-angels.co.uk/ nebo stránky zakladatele Andělské reiki - Kevina Cora: www.angelicreikimagic.com

    Elektronikcá přihláška - informace- akce: http://www.aura-soma.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam