• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    KORDA
    KORDA --- ---
    A ja sem googlin nissan murano. Mno nebyl jsem daleko ;]
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    DRAK00LA: jasne, Infiniti FX35
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    aaaj caramba :) ted bych se nejradsi smazal :-D ale schvalne se kouknete na q7 že má podobně slicovaný plechy kolem světel :)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    audi q7?
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    infinity fx?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    tyjo...... to nejak nedokazu prostorově vyhodnotit :) sem myslel na saaba, pak na lexuse a ted sem ztracen
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    tak to bude jednoduche (ale taky mi to takhle vyhovuje vic nez ty supersporty), moje oblibene:
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BALOSH: ja kolem nej, kdyz bylo novy, chodil nekolik mesicu na brigadu :-)) ma pevnou strechu zasunovaci do kufru jestli se nepletu
    tak moment, zadam
    DACAN
    DACAN --- ---
    MR_DAN: kua, predbehl jsi me :)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    jj uhodl :) a ja cekal ze budou hadat nejakyho japonce.... ikdyž ten dědek za volantem
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BALOSH: bmw z1
    sorry, fakt si uzivam vikend :-) tak ceknu za chvilku a jestli jsem uhod, tak zadam :-)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    MR_DAN si užívá víkend tak já zadám:
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BALOSH: na poštu máš odpověď.

K tomu P.S., ono abys něco vygooglil, musíš vědět, co chceš googlit. A naopak když se snažíš zjistit, co je nějaká divná věc, tak se často dozvíš spoustu novejch věcí - třeba ten Nissan Silvia je nádherná kára, o který jsem až do chvíle, kdy jsem se snažil uhádnout, co je to zač, neměl ani ponětí...
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    yoooooooo ! tak zadej a doufam ze to bude neco normalniho :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BALOSH: filcka?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Další teď už to musí poznat každej
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Bobash dostal poštu, pro ostatní pravidlo č. 5
    Pokud mi chete řikat ať du do hajzlu založte si na to svůj klub, je to to ve vývoji pravidla se vytváří podle přání a nápadů od vás, pravidla nic nezakazujou jenom usměrňujou hru.

P.S. BOBASHI uraženej nejsem, jenom nemám čas se pořád válet na nyxu, někteeří z nás vedou i opravdovej život a nemusej si tvrdost dokazovat na netu, mužu ti sem vygooglit tisíce aut u kterejch si ani neprdneš co je to zač

BOBASH
    BOBASH --- ---
    CHUCK: byla tady spousta aut, který se uhádnout daj. Zase když budete dávat jenom lehký auta, tak to tu bude pár lidí kazit tím, že všechno uhádnou :))
    CHUCK
    CHUCK --- ---
    BOBASH: ja s tou upravou souhlasim, to co se tu objevovalo je dobry jako prehlidka exotickejch/oldies aut, ale kdyz chce hadat taky nekdo jinej, nez tech par lidi co jen googli podobny veci a a chce to hadat z hlavy a ne to nekde dobu hledat, tak mi vyrezy tuctovejsich aut prijdou jako lepsi reseni...navic jako zakladatel a spravce diskuze mas pravo urcovat pravidla..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam