• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: vždycky je to vyřešený do dne, stále kroutim hlavou a mám pocit, že tam někdo sedí misto tebe.
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: no usuzuju podle toho ze to tady stalo, jelikoz sem nekdo nahazel x obrazku bez napoved, proto to asi stalo. Hodim srot, napovidam rozjede se to.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: jak to můžeš vědět? ty víš co si myslej ostatní, nebo jako co tady machruješ?
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: umis cist ????
    tak jeste jednou pro nechapajiciho lednacka

TO SI TADY MYSLIS JENOM TY
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: neřikam, co si myslej ostatní (co to meleš?).. celou dobu mluvim za sebe. jseš psychopat jako hamster, se mi snad zdáte... si podejte ruce.
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHARK
    SHARK --- ---
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: no tak to si tady myslis jenom ty a jak je u tebe zvykem urcite razis heslo zasirat a zasirat a zasirat
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    BLAAZEN: me napadla Fabie, podle zadniho sloupku :))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Zkusim Octavku
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: lepší hádat víc aut, než jenom jedno.. aspoň je toho víc na výběr, když je jenom jeden pic kterej je totál o ničem...

SHARK: rádio na kazety?
    SHARK
    SHARK --- ---
    takze dalsi "nezabavnej" srot
    prosim ty co to uz kdysi videli a jiz vedi co to bylo, tak at nereaguji :))

SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: no vazne a taky diky tomu ze sem hazis same picoviny a miliony obrazku, ze pak kloudne clovek nevi na co ma regovat driv, kdyby jsi se drzel aspon pravidel a cekal jestli se neco uhodne tak by to bylo v pohode, kdyz se to neuhodne dat napovedu.

Ale to pan lednacek nneumi, radsi sem nahazi x dalsich veci a pak se divi ze to tady vazne.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: tak asi protože to tady vázne netyvole. řídí to tady někdo? připisuje body do záhlaví? ne, tak nevim proč plejtváš energií.

já nevim jestli si děláš prdel, nebo o co tady jde...
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: no jedinej kdo tady porusuje pravidla jses ty, jelikoz jsem vzdy nahazis x obrazku.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: ty jseš dobrej psychopat. na pravidla se tady už tak rok nehraje jestli sis nevšiml.
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: jo a respektuj pravidla, nevim proc sem vzdy hazis milon veci na prezkacku, precti si zahlavi a smaz se
    SHARK
    SHARK --- ---
    KINGFISHER: no jenze jde o to ze jsi prisel k veci kde bylo uz par napoved a uz tak tezke to nebylo, stacilo vazne jen googlit, ale pokud by jsi se kouknul na to od zacatklu a musel jsi hledat mezi vsemi auty, tak by jsi to tak rychle nuhodnul.

btw u tebe stacilo zadat do google Caterham hardtop..., a bylo jasno
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    japonec.. vyráběno od počátku šedesátých let do počátku sedmdesátých let.

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SHARK: nemusíš tak prskat. řikáš, že to někdo sotva zná a uhodneš to, tak nevim.. a jak myslíš, že jsem přišel na tu i20? googlenim neasi. něco nejde jenom z hlavy a když někdo neví, tak je tu google...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam