• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BALOSHPoznejte auto podle obrázku
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: vidim verzi 4.6 i 4.8 na netu
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    benzín
    Objem: 4 800 ccm
    Výkon: 294 kW
    Průměrná spotřeba: 10.0 l/100 km
    Převodovka: manuální (6 stupňová)
    V provozu od: 2003
    STK: 3/2016
    Země původu: USA
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: tak proč jinde píšeš 4.6? A jak jsi vytvořil 4.8?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: 4,8 V8 ten vam klidne vyfotim :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: Proč uvádíš chybně objem motoru a výkon? Proč uvádíš jinou cenu, než je v inzerci? Proč sem nemůžeš dát víc fotek, když v inzerci (kam má narozdíl od nyxu přístup každý) ty fotky normálně jsou?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: jakou máš otázku?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: Ty neznas zakladni technicke udaje vlastniho (udajne) auta a ja sem moula? ok...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: ty jsi moula :D
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    LETTADLO: To jo, ty díly na US Fordy jsou kruťárna. Tuhle jsem objednával tlumiče na stejně starej Lincoln Town Car... a tyvole byly skoro tak drahý jako na Favorita! :)

Jinak jestli skutečně máš pravou kompresorovou SVT Cobru na prodej za 250k, tak mi pls pošli do zprávy telefonní číslo, přijel bych se na to mrknout.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: bla bla bla, takže ty to auto prodáváš, přesto není v žádné inzerci, jediný místo, kde se ten "inzerát" objevil je tahle megamoc navštěvovaná diskuse. Je to pravá Cobra, jen to má nějakej úplně jinej motor. A nebudeš to auto fotit. hm... Nechceš rovnou poslat zálohu? A my sme úplně padlý na hlavu, žejo... Tak si nejdřív aspoň vygoogli, jakej motor má SVT Cobra, ať pak nepíšeš úplný hovadiny...

Takže ještě jednou - co to tu na nás hraješ???
    SHARK
    SHARK --- ---
    SKA_P: pokud to auto pochazi z 19 stoleti z Anglie tak asi vsechno :))
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    LETTADLO: co je na tom Mustangovi přišroubovanýho witworthama? To by mě docela zajímalo
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SHARK: neřikám že nejsou vyjímky ;) nestojim o to zabít se :D
    SHARK
    SHARK --- ---
    LETTADLO: ja nemam co zavidet, a uz vubec tenhle betlem, jen me dostava jak to porovnavas s tim ze te nikdo nepojel, treba ani nechtel, teda pokud jsi nebyl na sprintech, a jestli chces, reknu Vitovi a on si vezme sveho Super snake (jedinej v cr) a zcela jiste te da.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HAMSTER: prdlajs maximálně jsem to k tomu přirovnal.... a na Camaro jsou dostupný díly a hlavně chci koupit nový....
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: jo, tak to si s Camarem pomůžeš.....
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    LETTADLO: jo, pamatuju se, blábolil´s něco o tom, že to má motor z Corvette nebo Vipera nebo nějakou podobnou blbost...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jinz fotky sem davat nebudu...maximalne obrazky z netu... uz 2x jsem mel zniceny zamky a spinacku.... ta prvni fotka je real... druha uz ne....věřte si čemu chcete Tomášové ale já mám zálusk na Camaro...udrzba a opravy jsou nervově vyčerpávajicí koloběh proto se toho chci zbavit... všechno z usa i blbý šroubky s Witwortovejma závitama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam