• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAJALAqueer/lgbt art
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    DESEO_MORTAL: ne, ale je to jedna z variant ;)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    protoze jste perverzacky:-) copak clovek muze ztracet objektivitu jenom kdyz s nekym spi? :-DDD
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: taky me tahle otazka hned napadla :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    DESEO_MORTAL: ;) :p :D)))))))))))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    MADRONA: ne, diky:-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    DESEO_MORTAL: vy spolu spíte? ;)
    LUSI
    LUSI --- ---
    AERIN: tak jsem se zeptala a uvidime co on na to :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AERIN: je to hodne stylizovany a s velkou nadsazkoumyslim. hodne to mluvi z nej a vic o jeho umeni mluvit nebudu protoze nemuzu bejt objektivni
    AERIN
    AERIN --- ---
    LUSI: uci na skole modniho navrharstvi konstrukce a modelovani strihu.. :) zeptej se ho jestli nema zaznam prehlidky kde rodi bobra...
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: on je na nyxu? no tak skveleeee! :)
    AERIN: tvoje mati uci modni navrharstvi? Dik moc, kazdopadne ja mu kdyztak napisu rovnou tady na nyxu at tim nemusime maminku obtezovat :)
    AERIN
    AERIN --- ---
    LUSI: reknu mame at se ho zepta jestli jeste nejakej nema...setri 250..
    AERIN
    AERIN --- ---
    DESEO_MORTAL: mám..učitelku..tak si to přeber :)))
    byl to zajímavý selfpromotion počin na žáka VOŠ v prvním ročníku myslím..?možná byl na střední...

jako queer je queer...ok...ale me to proste prislo moc.. zabacek treba... a ty hosi jsou takovy vykrouceny s pootevrenými usty s chlupatou hrudi...me to prijde uchylny..ale asi jsem je precitlivela...pritom ja nejsem zádna puritanka..ale tohle bylo moc..

MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: tak zkus ID Gardavsky ;)
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: dokonce jsem si i iniciativne napsala o ten kalendar i kdyz byl na rok 2007 :) ale uvedeny email uz neexistuje, takze smula. Za tech 250,- bych si ho fakt koupila, krasna cena! :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: mě se to taky moc líbí :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: tak ten je naprosto SKVELEJ!!!!!! Hlavne protoze ja miluju Muchu a doted mam nejradsi secesi a jeji prvky a tohle je fakt jedno z nej moderniho zpracovani secese co jsem kdy videla.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AERIN: ty maws taky matku? me moc nebere forma kalendare jako takova.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: souhlas...

i s tou osobnosti autora - queerness podle mne muze fungovat i jako specificnost stylu vymezujici se proti mainstreamu, cimz rozhodne nechci rict, ze veskera alternativa je queer, ale treba I'm not there, film od Todda Haynese (Sametova extaze treba, na zaklade jeho filmu predevsim se stanovil termin pro jisty proud kinematografie jako "new queer cinema") - no a tenhle "zivotopis" Boba Dylana je rozhodne pro mne queer dilem... prestoze explicitne tepleho tam neni nic, queer (a to zas uzasne queer) je jen Cate Blanchett jako jedna z hercu/herecek ztvarnujicich Boba D.
    AERIN
    AERIN --- ---
    ad caro..ja mam radsi tu prehlidku, kde porodil bobra..ano ano..nadejny student me matky..gay mucha silne eroticky zalozeny..hmm..proc ne..ale prilis zlate je prilis zlate, ikdyz byl ten kalendar pomerne kvalitne vytisknuty..tak koupit bych si ho nekoupila..
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam