• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAJALAqueer/lgbt art
    Vkládejte vlastní fotografie queer/lgbt umění, které jste našli ve svém městě či na cestách. Linkujte jeho příklady z Internetu. Diskutujte o tom, co je queer art a zasílejte odkazy na zajímavé zdroje. Pojďme společně sledovat rozsah, hloubku a důležitost QUEER uměleckého vyjádření.
    rozbalit záhlaví
    LUSI
    LUSI --- ---
    AERIN: triko bude, to je jasna vec! :) Ale jeste ho nemaj ani natisteny, ale jen co bude, mas ho u me, za tu uzasnou inspiraci! :)
    No zas tak podobna si na tom obrazku nejsi, aby bylo neco narcistniho v jeho vystaveni doma :)
    AERIN
    AERIN --- ---
    LUSI: ja porad cekam ze bude tricko :))))
    ja jsem tak blba ze me ani nenapadlo ho po tobe chtit :))))
    jsem rada, ze se jmenuje po me...
    nebylo by to zase trochu uchylny mit ho doma?
    jasne Lafita ma doma svoji bustu,ale je to kubanec ze jo... :))
    LUSI
    LUSI --- ---
    AERIN: kdybys projevila vetsi nadseni a zajem, mohl bejt tvuj ;))
    DESEO_MORTAL: nojo uznavam svou hloupost ;)

Jinak musim se pochlubit, dnes jsem si koupila ten kalendar, je sice na rok 2007,ale to mi vubec neva, je fakt krasnej a dokonce ho mam i s venovanim! :)) A pan autor je moc sympatickej, takze to bylo i prijemne setkani! :)
    Btw vzhledem k tomu, ze kalendar uz neni aktualni, prodava jednotlive tisky za 20,- Kc coz si myslim, ze je krasna cena a nejaky z tech chlapcu by se urcite krasne vyjimal na nejedne zdi ,)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AERIN: a to chtela za 500:-))
    AERIN
    AERIN --- ---
    ty me prodavas??? to snad ne!!!! :))
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: no dve z tech 4 jsem darovala z lasky, proto mam ted jen tisky :) ty ostatni dva byly delany spis na zakazku.. Tak OK poslechnu te ;) Kdyztak si to zas odvezu zpatky do Prahy :))
    LUSI
    LUSI --- ---
    ARSENE: pardon no! jestli to nekoho urazi at nas klidne promaze! :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ARSENE: já to chci taky věděěět :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: na to zapomeň :D , nic neměň, tu hodnotu to má a jestli ne, tak si to nech, je to škoda za pár stovek prodávat... to bych radši dala někomu z lásky...
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    LUSI:
    DESEO_MORTAL:

... posta?
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: jo mas pravdu, za vic nez 5000,- bych to nedala urcite, uz tech 5000,- mi prijde jako docela extrem, ale nemam co ztratit, v nejhorsim tu cenu muzu zmenit na miste :))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LUSI: strel to malinko vys, ale tech 5000 bych asi neprekracoval... anebo lehce, vypada to dobre
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    btw, je to malinko vedle, ale shanim art decovy casopisy o sportu a mode, zejmena jejich obalky... kdyby nekdo vedel:-)
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: prave ze ne, proto se ptam :) ale jak rekla Madrona, spis bych to dala za vic, pokud se to neproda tak je mi to uplne jedno. Stejne jsem to nekreslila za ucelem to prodat a prihlasila jsem se jen tak, ze me na to upozornila kamaradka at to zkusim. Slavny jmeno ani umelecky vzdelani nemam :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LUSI: nevim, rozhodne teda vic nez 500, ale asi to taky zalezi na tom, jaky mas jmeno, vzdelani, podobne... vazne ti nechci kecat... neni dobry se predvest jako draha ani jako levna.... radsi bych se poradil s nekym, kdo obchodu s umenim opravdu rozumi... mas nekoho?
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: taky nevim zda je to queer, ale to je jedno, kazdopadne je to moc pekny!!!
    LUSI
    LUSI --- ---
    DESEO_MORTAL: to je pravda, jsem rada, ze jsem se zeptala! :) Takze taky myslis kolem 5000,- za ty originaly? Je fakt, ze je mi vlastne uplne jedno jestli to prodam nebo ne :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    nevim, jestli to je queer.... snad jo
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    tak nic, podivejte se kazdy sam:-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    eh, zkusim jeste jednou
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    http://georgecayford.com