JANITA: No jak sis uz precetla v jednom nejmenovanem auditku kde se uctivaji "pyci", neni moc co vypravet :)
Vymluvna informace je, ze samotna produkcni festivalu se o te vystave dozvedela ode me, takze normalni smrtelnik o tom nemohl mit nejmensi tuseni. Propagace na to nebyla NIKDE, dokonce ani v kinech, kde festival probihal a pritom stacilo udelat par A3 plakatu a vyvesit je tam - otazka par minut a par korun!
Lituju lidi, ktery jeli do toho Brna ciste za ucelem te vystavy. Ja mela to stesti, ze jel i tata s kamaradama, kteri jsou vsichni velci fandove do umeni a takovy nadsenci, takze cestu tam jsem mela zdarma a i nocleh, protoze jsem spala s tatou na pokoji a druhou noc s bratrancem, ale kdyz si predstavim, ze bych dala nekolik tisic za nocleh, dopravu atd. a pak tam cely den koukala do zdi na prazdnou vystavni sin,kam zavital navstevnik ciste omylem nebo nahodou, tak bych byla asi mirne rozladena...
Ale jinak samotna ta vystava byla myslim moc vydarena! Lidi co tam vystavovali byli (skoro) vsichni moc sympaticky, takze to bylo fajn se seznamit s nekym novym z umelecke brandze a tak :) Rozhodne nelituju,ze jsem do toho sla a jela tam, jen skoda te skoro nulove navstevnosti, do takovych 13:00 nez jsme sly s nyx partou (Lura,Madrona,Klarisa,Mrs.Brightside a Annie) na obed, tam prisel snad jeden clovek a ja myslela, ze se unudim..
Jinak nic jsem neprodala. Krom toho, ze skoro nebylo komu, hodne jsem i nadcenila ty obrazky,ale probiraly jsme to s Madronou a ja dospela k nazoru,ze je vlastne ani nechci podat a priste budu prodavat nejake kvalitni tisky za levno a originaly si necham pro sebe. Takze jsem ty ceny hodne zvedla, ze kdyby si to nekdo koupil, aspon si poradne namastim kapsu a kdyz ne, tak tim lip a priste uz vystavim tisky.
Takze tak no :)
Tady mam par fotek, jeste k nim jdu delat popisky.
http://www.facebook.com/album.php?aid=46759&l=53655&id=560042408
(Btw Madrono, nefotila tam nejaka ta tva kamaradka? Ma ty fotky nekde? Mrkla bych na ne).