BINARY_PARANOIC: Krasa nesmirna, vyprdnete se uz na ty bety a vydejte to konecne! =) Jen par technickejch ke Kolektivu, nektery mozna i obecne:
- Projdi jeste jednou ogonky. a,u jsou urcite za pravou hranici pismene, coz by nemelo bejt, zvazil bych i napojeni u A, byva z leve casti serifu, ale mozna to neni tak zasadni. Uogonek bych posunul ten ogonek trochu doprava, byva spis k pravu nez na stredu.
- Hacek u Ľ bych udelal trosku vyraznejsi / delsi? Oproti ostatni diakritice je takovej nedomrlej.
- A, I, U s hackem maj jinej hacek nez normalni pismena s hackem E, N, R, S, D...
- Ses si jistej tim kontrastem u krouzku (diakritika). Ja vim, ze se to obcas dela, ale tady mi to prijde celkem dost.
- Zvazil bych obsah liga featury. Normalne tam byvaj jen ty fakt nejzakladnejsi (fi, ff, fl, ffi, ffl), protoze tahle ficura je defaultne on. Vsechny ty ostatni bych fouknul do dlig. (mozna to tak mas, jen mi to prislo podle toho PDFka, ze to je vse ve standardnich)
- Jak jsem ted v Nemecku, tak jsme tu obcas narazili na otazku Kapital Eszett a mezi designery je to samozrejme prima geeky vec, ale pokud bys to ukazal obycejnymu ridici autobusu, tak z toho bude minimalne rozhozenej. Jako pochopi to, ale pozastavi se nad tim, coz u pisma neni to, co bych zrovna chtel. Driv jsem si myslel, ze to je kool, jak tenisky v lednici, ale ted bych se asi priklonil k SS a Eszetko si schoval do stylisticke sady.
Jinak kloubou dolu, fakt kus dobry prace.