ja jsem asi na internetu fakt zavisla. nemam problem byt treba tyden bez PC a internetu, ale kdyz nam ted v lete shorel modem a asi tyden nasledkem toho nesel internet, tak se mi to vubec nezamlouvalo (a to jsem byla na netu cely den v praci). proste uz jsem si moc zvykla, ze se bavim s lidma pres nejaky instant messenger, hraju online hry nebo si treba jen poustim hudbu na YouTube a ctu clanky, co mam v RSS ctecce, muzu si stahnout kody ze SVN a dodelat cokoli do prace atd. teda ne ze bych nic jineho nedelala a tak mi to chybelo, ale proste jsem byla otravena z toho, ze nic z tohohle najednou neslo, ze proste nebyla ta moznost. dost jsem byla prepadla z toho, jak pocitac bez internetu najednou ztraci skoro vsechno sve kouzlo, pritom jeste celkem nedavno jsme internet nemeli. no mozna je to u me i kvuli tomu, ze me proste pak chybi interakce s lidma (a to chodim do prace). bydlim mimo Prahu, kamaradky se odstehovaly dal, takze nemam nikoho, s kym bych se domluvila, ze zajdeme na chvili na pokec nebo na prochazku. sice muzu jet do Prahy, ale to je docela unavne a rozhodne to nejde delat kazdy den.
myslim, ze me internet hodne pomohl, ze nejsem uz tak uzavrena, ticha atd. pomohl mi naucit se komunikovat s lidma - napred pisemne a pak uz mi to slo i nazivo. :-) celkove se mi diky tomu vyrazne zmenil zivot.