VIRUS31: To je samozrejmy, o to bych se rozhodne neprel, nicmene nemuzes poprit, ze prave v tvorbe image ma Apple jedinecnej prim, kterej mu muzou ostatni firmy take zamereny na ovecky jenom tise zavidet.
Ono predstav si situaci, kdy se vratime o nejakou dobu zpet kdy se u nas s velkou publicitou objevil prvni telefon s integrovanou GPS (nevim presne jaky, tak nebudu zadny ani zadnyho vyrobce zminovat). Samozrejme obrovskej povyk, vsude fronty jak na banany, zastupy najatych komparzistu v cele s Agatou Hanychovou kupujou prvni kousky po stovkach.. No a kdyz si clovek ten vyrobek slavnostne zapne a chce vyzkouset navigaci, tak najednou zjisti, ze navigacni sw zatim vlastne neexistuje (a Apple ani oficialne neslibi, jestli vubec nejaky bude) a jediny, co ma, jsou nekdy (a jeste neni poznat kdy) presnejsi GoogleMaps, ktery jdou pustit dneska uz na temer kazdym telefonu a ktery se jeste pokazde musi pripojit na net. Dokazete si predstavit, ze by si neco podobnyho dovolila Nokia, SE nebo jakykoliv jiny velky vyrobce? Lidi by byli neuveritelne nasrani, media by na nich nenechali nit suchou.. A pritom je na tom nejvtipnejsi to, ze naprosta vetsina (potencionalnich) majitelu iphonu 3G si mysli, ze tam navigace je, protoze neda se proste svitit - ale majitele vyrobku od Apple jsou proste ovecky i mezi oveckama :)
Jinak ja telefon taky pouzivam primarne na tebou zmineny veci, ale proste mam rad ty moderni technologicky hracky, coz muj Diamond relativne je (ma minimum nedodelanych a odflaknutych veci - tedy na chytrej telefon revolucne malych rozmeru a fakt, ze to je proste postaveny na WM, coz samozrejme je v nekterych ohledech taky omezujici), zatimco iphone je z tohohle pohledu v pulce moznych kriterii naprosto nedodelanej polotovar (ne-li rovnou smejd) a proste bych z takovyho kramu nemel dobrej pocit.