ALESH: ma :)..staci se podivat na flickr kde sou srovnani..:)..(bacha..mam diamond PRO..
http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/HTC-Touch-Pro-mistr-Raphael-test/Obsah-baleni-popis-pristroje/sc-21-sr-1-a-1120107-ch-1040940/default.aspx kterej ma u fotaku tu prisvetlovaci diodu, takze foti mnohem lip, nez normalni diamond :))
WIRUZIK: drahej imho neni...Naopak s nekterejma tarifama je dost levnej..kasumi ho tusim koupila fakt za pakatel..to bych treba taky nevahal...Ale proste za ty nedotovany penize..to neprinasi funkce ktery by mel..prinasi jen jakejsi "punc vyjimecnosti"..kterej hodne rychle mizi, protoze ho chce kazdej a zachvilku to bude "beznej" telefon :)..(ikdyz pro iphonaky nikdy nebude) :)
ja osobne fakt zvyhodnuju jen ten jeho displej..mame 3Gcko v kancelari..stejne jako Raphaela...Raphael je rychlejsi nez iphone..coz je podle iphonaka zpusobeny nakym novym spatnym firmwarem...me osobne to nejak nezajima..zajima me jen ze raphael je rychlejsi :D..
mmsky posilam..nebudu je posilat mailem..proc?..chci nekomu rychle poslat mmsku a cist na ni rychle reakci..kdyz adresat neni u kompu, tak prece nebudu cekat nez se dostane k mailu - ale opet chapu ze mmsky nekdo nevyuziva, poslal za zivot jednu..znam takovy lidi..
- sync...nekdo rika ze mu to s outlookem..itunes..apod..funguje krasne...nekomu zas ne a sere ho to...u WM opet vsechno bez problemu..
- baterka,..3G vydrzi kolegovi den...me raphael vydrzi tri...Nemoznost vymenit baterku u 3G ho dost sere..(osobne nechapu proc to apple nedodelal)..
- to ze si na 3G nemuzu editnout office dokumenty apod...ctrlc ctrlv nefunguje apod, svym zpusobem chapu..je to gadget (nezajima me jestli to jde upravit nakym sedym odblokem, nebo koupi aplikace z istoru za deset dolaru...chci aby to mel telefon defaultne)...
- nekomu se na 3g pise dobre..me osobne ne..misto jedny klavesy zmacknu dve..apod...u toho raphaela sem to mel podobne..ale tam sem si zas stahnul "novou" klavesnici, ktera ma rozsireny klavesy a je to mnohem lepsi../nevim jestli jde neco takovyho stahnout i na iphone, nezkoumal sem/...Hardwarova klavesnice u me osobne vitezi..
- 3g nekomu funguje..nekomu ne..u nas to podporuje stejne jen jeden operator, tak je to fuk..
- gps moc nevim..ja si dal do raphaela igo....kterej funguje bajecne a spoji se za tri vteriny....Kdy bude pro iphone tomtom a za kolik...je zatim ve hvezdach..