• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIRRORiPhone i iPad vs. world: FLAME vitan pouze zde!
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    KOUDY: mne vetsinou kdyz nekdo posle mmsku tak mi prijde smska, ze si ji mam vybrat na adrese mms.o2.com... diky, ale nechci predatlovavat dva storove generovany retezce alfanumerickejch znaku.. ono dost lidi ty mmsky v dnesni dobe nema aktivni... proc taky, ze ?

    jinak praskajici kryt je opravdu provar, to mas pravdu, ale ja mam hlinikovej.. ;]

    a baterku vymenit lze... ale rekni mi, kolik lidi meni baterku v mobilech... ? proste pouzivat a vetsinou kdyz ti zacne baterka dosluhovat, tak si koupis stejne jinej mobil...

    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KOUDY: zatim neznam jediny takovy pripad v CR, takze mozna vadna serie.. at tak ci tak, u operatora se meni kus za kus..
    na baterku mas zaruku 2 roky, coz je luxus, ktery jen tak nekdo tady nepredvede.. a aspon mi ten telefon po tydnu neskripe..

    MMSky jsem nikdy nepouzival, nerozumim tomu, k cemu je nekomu na malem displeji fotka.. ti s vetsim displejem naopak pouzivaji email.. ale tak pokud to nekomu chybi, tak si zkratka telefon jailbreakne, pusti si WebApp ci treba se jeste nejake reseni objevi na AppStore..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CATT: jako, ze ma nekdo v dnesni dobe mobil, kterej neumi mms?
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    BLUE4: mne tam chybi flagging.. :(
    CATT
    CATT --- ---
    KOUDY: A někomu dojde MMS a on se jde k počítači podívat, jak vypadá :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    hele ty res mozna spis vraceni disku, nez nakej iphone bluaku..;)

    po hw strance..myslis jak iphonu praska zadni kryt?...muzem treba resit i stranku nemoznosti vymeny baterky...skvelej design! :)

    na mmskach nechapes co?..je to neco, co dojde hned...mobil mas po ruce porad...kdyz ti prijde mmska s fotkou...muzes hned reagovat..Lidi ktery sedej u mailu..popripade si vybiraj maily v mobilu, je porad o hodne hodne min...Takze to vubec neni o hypu, ale o pohodlnosti...Bud nekomu posles fotku emailem a cekas nez prijde ke kompu a nejak ti odpovi...nebo posles fotku mmskou, ktera dojde cloveku na mobil, kterej ma vetsina z nas skoro porad u sebe,..behem deseti vterin a do minuty mas reakci...
    BLUE4
    BLUE4 --- ---
    mne pirjde, ze tyhle rejpy jsou totalne zbytecny.

    je to uplne standardni model srovnani microsoftu a applu. kazdej to dela jinak. microsoft utrati prachy, aby to bezelo na co nejsirsim mnozstvi hardwaru apple to zas naleje do toho aby to vypadalo dobre, bylo kvalitne zpracovany (po hw i sw strance) a bylo to jednoduchy... that's it

    ma co proboha mmsky, kdyz nejsem 14tiletej, marketingem a hypem promasirovanej pubertak ? kazdej normalni clovek tu fotku muze poslat zpusobem, co uz tu existuje par desitek let, je osvedcenej a jmenuje se email...

    btw nechapu co se na mailech v iphonu nelibi. prijde mi to ja nejelegantnejsi mobilni mailovej klient
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KOUDY: at se s nima pochlubi :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WIRUZIK: spis asi kolega kouka na jiny stranky nez ty :)
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KOUDY: dobre, tak iPhone mame za 519chf, Diamond vidim nejlevnejsi za 664chf, Omnii za 740chf.. takze to je iPhone za 8k vs Diamond za 10k..

    dotovany iPhone s nejvyssim tarifem 99chf a proti tomu Diamond za 349chf. .

    s tim lhanim mas dlouhodobejsi problem?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CUBICULA: v anglii, francii apod to je stejne...i v usa bude stat nedotovanej v prepoctu neco okolo deseti tisic ne?...to ze ho tady operatori tak hezky dotujou jen jen proto, ze je "in" mit iphone /ikdyz to par iphonaku asi nerado slysi/ :)
    WIRUZIK: ve svycarsku koupis htc diamond za 7k...omnii netusim..ale tam to zas neni zatizeny danema zejo..
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    KOUDY: a ty pouzivas telefon bez tarifu? Navic to jsou ceny ceskych operatoru, aby se tady prodavali prave dotovane stroje..
    ve Svycarsku koupis nedotovany iPhone za 8,5k.. ukaz mi v teto cenove relaci htcko, omnie atd..
    proste jina cenova politika, that`s all..
    CATT
    CATT --- ---
    Blbnete oba. Je to konkurence smartfounů, ale není to tak, že by to mělo naprosto srovnatelné funkce. apple dal funkce, kterým věří a na zbytek kašle.
    pokud vám chybí možnost ovládat přes iPhone kosmickou loď, pořiďte si stroj s WM a budete s pokojeni. Já jsem radši, že tam těch pár mnou používaných funkcí jede opravdu skvěle.
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    KOUDY: jo tak to sorry...mi nedosly nesmyslne dvojnasobny ceny v ČR..ale to je snad jen tady
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    no pockej..nedotovanej iphone stoji 12 - 15 litru...htccko, omnia, apod..stojej stejne..nekdy i min...a za stejny penize dostanes mnohem vic muziky nez u iphone....Navic neiphonaci by nezacinali iphone srovnavat se smartphonama...kdyby se jobs s 3Gckem nezacal srat do business segmentu s tim ze chce "slapat" na paty blackberry apod .)
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    KOUDY: jenomze rikas proste picoviny a pak nekdo na zaklade tvyho kecu ziska blbej nazor

    musis brat v uvahu cenovou kategorii a nesrovnavat iPhone se smartphonama

    pak to vypada, ze sis koupil superhypermegachytrej telefon a pn neumi ani z poloviny co treba HTC...a to je picovina

    a ted uz zase flejmuju ja :)

    proste me obecne sere srovnavani se smartphonama...to je nejvetsi blbost
    CATT
    CATT --- ---
    KOUDY: Dá se používat?
    Omnia je "úžasná", pokud se z fronendové vrstvy dostaneš na windows rozhraní s miniaturními čudlíčky. tam se trefit je opravdu challenge.
    pokud máš problémy na iphonu, asi bys měl míň pít, aby se ti netřásly ruce. mám relativně velké prsty a na klávesnici ťápu plnou plochou a zatím je přesnost tak 90 % a zvyšuje se.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CATT: a co tobe prijde skveleho na dotykovem displeji iphonu? :)
    CATT
    CATT --- ---
    KOUDY: Prosím tě, co ti přišlo tak skvělého na dotykovém displeji Omnie? že se prohýbá a zavrní to? já bohužel žádnou výhodu nezjistil.

    zajímalo by mě, na co je v mobilu pětimegový foťák. spíš by tam bylo fajn mít tři mega a optický zoom.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CUBICULA: Hele ja nevim co resis...Ty iphone pouzivas...ses s nim spokojenej...ja mel prvni generaci dva mesice..jediny co me nadchlo byl displej a prohlizec...nic jineho..pracovat se s tim nedalo..smsky se na tom psat skoro nedaly..o mailech, ktery pisu z mobilu celkem casto..uz vubec nemluvim...BT profily to nemelo..mmsky to neumelo..apod...Chapu ze to nekdo nepouziva..je mu to k nicemu apod...ale v dnesni dobe, kdy "chytry" mobily umej editovat soubory v officu a maj petimegovy fotaky s autofocusem...mi iphone prijde proste jako gadget, kterej mi nevyhovuje a proto ho nemam....Nasel sem zarizeni ktery iphone ve vsech ohledech krome displeje porazi..a sem s nim spokojenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam