KOUDY:
to co je tam vypsany to fakt neumi ale na druhou stranu tim ze tam je plnohodnotnej unix ti stacej
a)jakykoliv zdrojaky pro linux
b)jakakoliv ze stovek aplikaci co pro to byly napsany...
ty softwarovy nedostatky nejsou vubec zadna prekazka vzhledem k tomu co to ma v sobe za system...
co mi chybelo, to jsem behem par minut mel stazeny, nainstalovany a 100% funkcni (a musim priznat ze to co jsem shanel byly akorat hracicky co jsem skutecne nepotreboval ale jenom jsem je chtel zkusit)
ten telefon je proste neco jinyho nez to na co jsou lidi zvykly a ten kdo si ho kupuje bud vi do ceho jde a umi si s tim poradit a obejit to a nebo si to kupuje kvuli masirce a je uplnej trotl a ty veci mu stejnak chybet nebudou...
tyhle ty flamy beru ale to z 90% od lidi co si ho bud nemuzou dovolit a zavidej nebo o tom systemu nic nevedi a rejpou akorat s tim co si precetli na webech psanech lidma ze skupiny a)....
osobne v tom systemu vidim dost velkej potencial pro lidi ktery vedi co znamejnaj slova jako ssh, shell a unix
ja jsem s iphonem 100% spokojenej a muzu fakt rict ze to patri mezi nejlepsi veci za ktery jsem utratil penize a to si o sobe myslim ze jsem celkem technicky narocnej a rejpavej clovek kterej veci prohrabava skrz na skrz a ma rad, kdyz si se zarizenim muze delat co chce a to se stalo skutecnosti diky leopardu v iphonu...
jediny co tomu telefonu fakt vytykam je ta baterie ktera mohla bejt lepsi a to jak apple omezuje pouzivani telefonu tak aby to vyhovovalo jemu... se zbytkem jsem nenarazil na problem