T_MAX: no stylus muzes nechat klidne spat .. iPhone ma kapacitni snimani ;)) tzn. nesnima dotek na tlakovou plosku, ale pri doteku prstem dojde k uzavreni obvodu diky vodivosti lidskeho tela
je pravda ze jsem videl nekde na eBay stylus pro iPhone (konec nebyl na rozdil o stylu pro WM plastovy, ale naopak z vodiveho materialu) ale uz jen fakt ze na iPhone neni zadne misto kam bys ho moh zastrcit to komplikuje, noseni v kapse jako vyhodu nevidim... ;)) ale fakt se neboj, to ovladani je naopak naprosto genialni, kdyz se to naucis tak se vlastne tim prstem displeje skoro nedotknes
jasne, muzes samozrejme nastavit jiny typ telefonu, pak to funguje
dokonce i kdyz nastavis 2 telefony typu mobil tak se s tim srovna, maximalne to v outlooku je vzdy v jine kolonce (misto mobile je to jako business, business 2 apod.)
problem jsou ty user defined nazvy .. ty se bohuzel do outlooku neprenesou nikam ani do nejaky jiny polozky - ale ja mam takovy lidi 2, takze jsem si to proste rucne upravil ;))
nene, je to Apple iPod konektor, je to plochej konektor s hromadou pinu na jedne strane
kabel pak logicky na jedne strane ma USB a na druhe tento conn
duvod je jednoduchy: zpetna kompatibilita, takze mas-li kabel od 5 let staryho iPodu, bude porad fungovat, stejne tak ruzny kabelovy DO, tunery atd.
ruzny kabely maji zapojeny ruzny piny podle funkcnosti .. nedavno jsme se s kamosem hrozne divili ze nam prave nejede tethering - on si koupil neorig. nabijecku, k ni dostal trafo do zasuvky s USB a kabel .. jenze ten kabel mel zapojeny jen napajeci piny, coz jsme nevedeli - stacilo vzit orig. kabel a vse fungovalo ;)
kdyz budes potrebovat druhej kabel tak ho sezenes na eBay kolem €1-2 (postovny bude vic ;)) nebo ja jsem tady na nyxu jeden vysmelil za krabku camelek ;))