Bore da vsem:) mam prosbu. Ted v zari jedu do Cardiffu na erasmus (Cardiff School of Creative Culture Industries - University of Glamorgan) studovat postgradual zurnalistiku a potrebuju si sehnat ubytovani na tri-ctyri mesice. Podle informaci, co mam, bych volil radsi nejaky privat, koleje mi prijdou drahe (85 na tyden) a podle vseho jsou i dost hlucne. Mel bych prijet nekdy kolem 11.9. na welcome week (do 17.9.) a od tohoto dne potrebuju ubytovani cca. do 15.12. (mozna i neco v lednu). Toto auditko se mi jevi jako presne to, kde najit odpoved:
Jak si v Cardiffu nejlepe sehnat ubytovani? (ve meste, universita by mela byt na Adam street)
pripadne: Vedel byste nekdo o necem konkretnim (nej varianta) pro pohodoveho chlapika ze Zlina (momentalne sestym rokem v Praze), ktery dobre vychazi s lidma, ma rad svuj klid (studium v anglictine myslim nebude snadny tak by se hodil nepriuchozi pokoj s posteli a stolem a trochu prostoru na pohyb), ale i se rad pobavi, zajde do hodpody, klubu, galerie, kina... bydleni muze byt s Cechama i Anglicanama, je mi to 1.. cokoli byste mi poradili budu moc rad (do posty nebo klidne i sem). Mejte se. Cheers