• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIVACardiff & Wales - We've got enough sheep for everyone!!!
    Fórum pro všechny, kteří se pohybují v "Zemi Ovcí" a mají plné zuby keců o tom že Londýn je středem světa, aneb Cardiff is the best (everybody here talks tidy like, innit?)!!!




    I was in a pub in London on Saturday night. Had a few drinks. I've noticed two very large women sitting at the bar. They both had a strong accent, so I asked:
    - "Hey, are you two ladies from Scotland?"
    One of them turned to me and screamed:
    - "It's WALES, you IDIOT!"
    So, I immediately apologized, and said:
    - "Sorry, are you two whales from Scotland?"
    That's all I can remember...
    rozbalit záhlaví
    REESHA
    REESHA --- ---
    RIVA: diky moc :) kdyztak zvu na pivko :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    REESHA: Sry, nechtel jsem te odrazovat... Az tu budete, tak si rozhodne zajdi do nejstarsi hospudky ve meste jmenem "Vulcan" na Adam Street, kousek od CIA. Na Cardiff Castle se vykasli, protoze to stoji majlant a je tam kulovy. Misto toho se projdi po krasnym "Bute Parku" a za pamatkama se zajed podivat na nejvetsi normansky hrad v Britanii do blizkeho Caerphilly. Pokud nebude chcat tak se mrkni do Cardiff Bay a pokud by vylozene vyslo pocasi, tak do Bary, nebo Rhoose... K jidlu bych doporucil indicke a japonske restaurace na Cowbridge Road.
    REESHA
    REESHA --- ---
    RIVA: no radost mi moc nedelas :/ povazuju se za znaleho milovnika piva (tedy ceskeho) a hrozne rad zkousim nove veci... mno uvidim a pak ti schvalne napisu :)
    nam ale k radosti stejne staci malo... :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    REESHA: Ja uz tu samozrejme po 5ti letech piju co tece, ale jestli jsi jeste nikdy nemel s britskym pivem zkusenosti, tak by to pro tebe mohl byt vcelku kulturni sok! :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    REESHA: No prave o tom mluvim... :D Tech hezkych mist tady bohuzel moc nenajdes. Spis hodne nakupnich center (ktery budou po vanocich vsecky zavreny) a na pivo musis mit dostatecne otrle chutove bunky, protoze pintu bitteru, nebo ejlu by si nezkuseny mohl vykladat jako nemistny zert, nebo zlocin proti lidskosti.
    REESHA
    REESHA --- ---
    RIVA: Mame moznost spat u kamaradu co tam jsou za studiem. Jedeme tam na obdobi kolem silvestra a az posledni tri dny vyletu stravime v Londyne. Nemusi jit vylozene o pamatky... proste o hezka mista, pekny restaurace, kde maji dobre pivo, kde je hezka prochazka atd... :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    REESHA: Heled a ty tady ve Walesu bydlis, nebo sem jenom jedes na vylet? Nejak se mi prici uverit ze by si nekdo vybral Cardiff za destinaci pro "sightseeing".... Ad, zahlavi tohoto klubu napovi, ze v Cardiffu toho k videni opravdu mnoho nenajdes... Pokud chces videt pamatky, tak jed do anglie, nebo zapadniho walesu a pokud prirodu tak do severniho walesu. Tady na jihu je obojiho poskrovnu...
    REESHA
    REESHA --- ---
    LUBOSH: spis pamatky, hezka mista a tak... z mesta bychom se taky radi nekam podivali
    LUBOSH
    LUBOSH --- ---
    tady jsou nejlepsi party u znamych ;) asi zalezi po cem se tak jako divate? pamatky?sport?hospody,cluby,diskoteky?
    stejne kdyz prolezete mesto a zatoku, tak uz toho nebude moc k razeni

    ....osobne vypadnu z mesta kdykoli to jde...
    REESHA
    REESHA --- ---
    Zdravicko :) Pojedeme silvestra stravit do Cardiffu :) Kdyby jste meli cas a chut.. hodilo by se par mist, ktere bychom nemeli minout. Po netu se ruzne divame, ale nejlepsi je to stejne slyset od kolegu :)
    IVNA
    IVNA --- ---
    LUBOSH: chtelo by to taky vyvinout nejakou maxiovci ktera by mohla slouzit jako dyvan!!!
    LUBOSH
    LUBOSH --- ---
    ted nazorne vidim, ze hlava ovcim jenom prekazi, mely by chodit okolo jako prilezitostna sedatka...verim ze v parcich by se to chytilo ;)
    IVNA
    IVNA --- ---


    Ovecky od Jiřího Svatoně :)
    IVNA
    IVNA --- ---
    NYCK: tvarove to odpovida

    IVNA
    IVNA --- ---
    a tady jeden holy kopec (as in sacred, neasi) - Garth Mountain - to je ona Luboshi!!!

    bohuzel jenom mala fotka :(
    LUBOSH
    LUBOSH --- ---
    holy kopec v pozadi vypada opravdu typycky welsky;)
    NYCK
    NYCK --- ---
    ovce jako dukaz
    NYCK
    NYCK --- ---
    RIVA: to zni dobre, muzu te vzit za slovo?:)
    jeste nevim, kdy presne priletim, ale mel bych tam byt nekdy pred tim 12.9. at stiham welcome week (i kdyz potvrzeny ho od skoly jeste nemam). Mozna priletet 9.9. a zkusit behem tech dvou dnu (ctvrtek, patek) neco sehnat. A kdyby to nebyl problem prespat teda ty tri noci u vas.

    A poprosim te jeste o tve zkusenosti s dopravenim se do Cardiffu. Zatim jsem u varianty letet 9. zari /16,30/ s easy jetem do bristolu a z tama vlakem do cardiffu. Nebo existuji lepsi varianty?:)
    RIVA
    RIVA --- ---
    NYCK: Tyjo to je trosku hodne na to ze to je zrovna ve Splottu, navic Planet Street znam a rekl bych nebrat. Klidne to muzem udelat tak ze u nas par dni prespis nez si neco najdes. V Roath (studentska crvrt) sezenes ubytovani nez bys rekl svec a pravdepodobne za pusu...
    NYCK
    NYCK --- ---
    RIVA: tyjo dik. no, kdyby se neco vyskytlo, tak dej urcite vedet.. jinak prave zvazuju, jestli neshanet ubytovani az na miste. Zatim mi nejaka pani nabidla bydleni na planet street za 250 mesicne+ plyn a voda, jenze chce uz od zacatku zari, coz nemuzu..
    RIVA
    RIVA --- ---
    NYCK: Zdravicko, tyjo kdybys to napsal o den driv, tak jsme u nas meli volnej pokoj za £190,- mesicne. Ted uz jsem ho predbezne slibil nekomu jinymu, ale co vis, mozna budes mit stesti. Kazdopadne se ti poptam a dam ti vedet co a jak. Nase landlady by mohla mit jeste neco v rukavu a kamosu tu taky par mame... ;-) Jinak ale za 85 tydne si tady v Cardiffu muzes pronajmout skoro palac! Normalni cena je tak 200 az 250 mesicne a jako student obcas i levnej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam