• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: to je zbytecny..
    BURAN: :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: tak jeste nakou spinu na me hod morfiku, delej.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: no ja nastesti se toho boje neucastnim, ja se jen divam a komentuju.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: jiste ze to tak je ve tvem svete kdyz to tak vnimas .. preju hodne stesti v boji o koryta
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: to ze to tak vnimam neznamena ze to tak neni.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: ja myslim zes upozornil v prvni rade na to jakym zpusobem to cely vnimas - jako koryta, honeni ega a hru o moc nad prostorem, lidmi atd.. bravo to ti tleskam
    BURAN
    BURAN --- ---
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: jsi vitez Morphe, dostal jsi me. konkretni jmena tady opravdu psat nebudu. nemyslim ani ze je to pro vec podstatne, kdo konkretne to je.
    me jde spis o to upozornit na ten jev obecne.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: ahaaa ja postradam nadhled no tak este zes mi to s nadhledem osvetlil :)) prosimte jak nadhled meni vyznam slov "kde jsi neco znamenal" a jejich souvislost s korytem a neprejicnosti novym provozovatelum? nebo to mi taky nevysvetlis? asi ne vid...
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    tady se jedou ingory jo?.) hehe haha internětáčci aby ste se náhodou z těch informací pro Vás neposrali:)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: jasny.. ja sem snad ani necekal ze bys mi na to nak konstruktivne odpovedel... rict koho do ty skupiny jeste radis je dost problematicky a ja bych ty mena pak urcite prekroutil a vyhnal do extremu :D ty si vul...
    BURAN
    BURAN --- ---
    IKOGNITO: zalez
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    stejně sme všichni otroci tak to je uplně fuk
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: no tom tvrzeni neni co menit ani co vic konkretizovat. tobe to prijde jako blbost protoze postradas nadhled.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: hele promin ale vysvetlovat neco nekomu, kdo muj vyrok zahy prekrouti a vyzene do extremu, to je ztrata casu a energie.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: a jak jinak mam chapat tvoje tvrzeni ze "tys prisel o prostor kde jsi se realizoval a kde jsi neco znamenal" tak se vyjadruj jasne a konkretne... to ty nam tu podsouvas jakousi pokroucenou myslenku a jeste ji nechces vyslovit primo protoze nejspis sam vis jaka je to blbost...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: podsouvas mi tu za vlasy dost pritazene extremy (zavisly Time, zivotni kredo).
    kdyz to podas takhle, tak mas samozrejme pravdu, je to uplny nesmysl.
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    .. a jeste mi teda prosimte objasni kdo podle tebe patri do te uzke skupiny krom tymeho? kdo z toho jeste podle tebe mel naky nadstandardni vyhody jak tu prezentujes?
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    BURAN: jo ja si te musel vyndat z ignoru vis.. no a to myslis vazne tohle? myslis ze byl tyme zavislej ve svy realizaci na rychte? vazne si myslis ze pro nej bylo naky zivotni kredo "znamenat neco na rychte" tak to teda doufam ze ne a dost me udivuje (i kdyz u teve uz asi ani ne) ze takova hovadina nekoho napadne a este ji tu verejne ventiluje... kdyz nad tim tak premyslim jak ti tohle pride na mysl? tobe to teda pride jako neco za co stoji zit to ze neco znamenas na rychte?? asi jo kdyz nad tim takhle premejslis... ja sem si doted myslel ze si tady jenom pohravas se slovy ve virtualni realite ale ty ses asi fakt uplne pitomej...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MORPH23: a dokola, a dokola, a dokola, a dokola.

[ BURAN @ rychta.info ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam