• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXArychta.info
    BURAN
    BURAN --- ---
    TMS: jj presne to mam na mysli, vim ze jsi tam investoval hodne casu a energie a najednou utrum, a oba vime ze pocitu z povedeny akce se nic nevyrovna takze tobe se vubec nedivim ze jses na ne nasranej ze te odstrihli.

btw nemyslim ze bych se tu nekoho zastaval, proste nemam rad pomluvy a kydani hnoje, to je vsechno, na koho se kyda je mi vcelku fuk. proste nesnasim tyhle moresy. prijde mi to ubohy. takovy buuuu buuuu. tebe si Tyme vazim za to cos dokazal a proto i moc nechapu ze ti stoji za to se tim vubec zabyvat, protoze clovek jako ty to muze rozjet kdekoli a naka Rychta mu muze bejt u prdele ;)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    TMS: proste si neprejicnej korytar a mas to :)) jen mi porad lezi v hlave kdo muzou bejt ty dalsi co s tebou tvorej tu osu zla, ze je to tajny - to budou asi naky velky zvirata :D
    TMS
    TMS --- ---
    BURAN: takze podle tebe ja prisel o prostor a ted kvuli tomu reju do novejch borcu, ktery to vedou:) je to vlastne pravda, ale musis to brat uplne z jinyho pohledu, kterej nema cenu uz tady nejak rozebirat.
    Zastavej se jich porad me to je uplne jedno
    WAKO
    WAKO --- ---
    DUB
    DUB --- ---
    ACIDACID: nak to rozved prosim proc si prides jak u tyce? jakoze se na tebe nesmeje, nebo te buzeruje, nebo blbe cumi, nebo co? si pod tim neumim nic predstavit..
    ACIDACID
    ACIDACID --- ---
    na rychtě byla pohodicka s arnostem. kdyz je tam jatros přindu si tam jak u tyče. jen at se udela nova rychta pro děcka .. a jedou si tam to svoje štýlko, vožrat se tam klidně dondu.
    SCREE
    SCREE --- ---
    pojďte otom pokecat na rychtu:)
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    a ja myslim ze si nenadavame - az zacnu nekomu nadavat tak to bude vypadat este uplne jinak
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    TETRIS23: tak to predpokladam ze to tyme a i mnozi dalsi dali proste proto ze je to bavilo a protoze to bavilo i par dalsich lidi co tam pak prisli... prave proto sem vubec nechapal buranuv korytni konstrukt kterej uz ted myslim docela chapu nicmene s nim nesouhlasim prave proto ze si myslim ze motivace tymeho a i dalsich lidi byla zcela jina nez slava moc a penize
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    aaaaaa sakra!!

A nemyslite nahodou ze cely to zminovany "koryto" je na rychte spis takovej stredne hlubokej talir:)))

Ja si teda opravdu nejsem nak vedom ze by zrovna rychta byla buchvi jakej podnik kterej by stebe udelal milionare.

A treba zrovna u timeho bych opravdu nevidel to ze se tam o neco snazil kvuli penezum nebo naky slave.

At to procitam jak to procitam nikoho treba nenapadlo ze to tam delali lidi pro zábavu proto ze jo to bavilo a bavi.

A treba co se me tyce tak mi je vcelku jedno kdo rychtu provozuje nebo kdo si chrochta v tom korytu kde stejne nic nenajde ale pokavad se da dohodnou za "normalnich" podminek akce porad si tam muzes udelat to co te bavi kdyz na to teda koukam z pohledu nekoho kdo tam akce dela.

To ze tenkrat spravoval akce na rychte time(nebo kdokoliv jinej) byl jenom prinos pro to,co se tam delalo a melo to nakou organizaci.Pro me jen prinos.

To ze ted to ztaci jakoukoliv strukturu ktera se dava dohromady na koleni a uplne nesmyslne je vec druha.
    A to ze si nynejsi provozaci mysleli ze to bude zlatej dul?i to je mozne.Myslim ze uz jsou vyvedeni z omylu.

Mozna uplne mimo tema ale nedalo mi to:)

A nenadavejte si panove dyt je to jen nyx:))
    WAKO
    WAKO --- ---
    a co bude v sobotu na rychtě?

Vítkovo Kvarteto
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    ja myslim ze na takovej absurdni kus by se hodil i havel...
    BURAN: ja zas radsi budu natvrdlej nez bejt vykastrovanej bejk ;)
    WAKO
    WAKO --- ---
    BURAN: no taková klubová záležitost prostě :-)
    BURAN
    BURAN --- ---
    WAKO: jakoze samy kecy zadna akce? :)
    WAKO
    WAKO --- ---
    by mi to sedlo tak na Woodyho Aliena
    BURAN
    BURAN --- ---
    cywe skoda ze neumim kreslit z toho by moh bejt solidni comics :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    kdo by podle vas mel delat dalsi dil "Buran vs. Morph23" ?

a) Oliver Stone
    b) Quentin Tarantino
    c) Jiri Adamec

WAKO
    WAKO --- ---
    tak zas někdy
    BURAN
    BURAN --- ---
    hele nic, musim jit nebo mi zavrou v krame.

zdar a mejte se :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    a kurva to sem si neuvedomil! sakra!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam