• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEMalování/kreslení podle fotek, vážně i nevážně, umíme i neumíme:)
    Tento klub je o lidech, kteří používají fotografie jako výchozí surovinu svých obrazů. Dále je určen všem, které baví kreslit a nemají psychické/umělecké/etické/duševní/morální (či jiné) zábrany kreslit si podle fotky. Jeden člověk vezme fotku, která ho zaujme a svou rukou zachytí to, co na fotografii vidí. Pokud fotka zaujme ostatní, tak sednou a budou podle ní kreslit. Nemusíme zrovna srovnávat a už vůbec se nemusíme předhánět, kdo bude kreslit a malovat líp, spíš budeme sledovat to, jak se na shodné věci koukají různí lidé. Konstruktivní kritika vítána!
    rozbalit záhlaví
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    KODLIK:
    ja sem si jeste dneska kreslila podle tohodle .)
    http://i304.photobucket.com/albums/nn179/robinschroeder78/lonely-4.jpg
    KODLIK
    KODLIK --- ---
    PETULDA: :) zkusim nějakou z těch posledních.. asi tu s tou žvejkačkou.. ta se mi líbí... pokoušela jsem se ještě o tu holčinu, jak je vyfocená zvrchu.. ale bylo to narychlo a obličej není moc podobnej, tak jsem to sem nakonec ani nedávala
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    KODLIK: super, mne uz je blby hazet dalsi fotky bez ptani a aktivity .))))
    KODLIK
    KODLIK --- ---
    PETULDA: ale tvoříme... :) koncem týdne sem taky pár věcí snad už hodim :) jinak moc pěkný!!!
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    tady uz nikdo netvori? nikdo tu neni? :))))))))))))))
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    tady stary
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    tak jste tohle, musim to sem hodit predem protoze pak uz bych to nenala .D
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    tak ja sem si ted udelala takovou rychlovku tohodle, sem v praci a nemam ebou fotak, vecer nahodim .))
    MAGI
    MAGI --- ---
    PETULDA:
    ANDRASTE: supr :) těším se, možná se taky zapojím.. nevím :) každopádně mám k této fotce vztah už protože modelkou :) je moje ,,malá" sestřička :)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    MAGI: Hmmmmm! :o)
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    MAGI: jo! :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    http://www.humanart.cz/art/294/294-1211654728.jpg

tak co kdybychom zkusili tudle :)
    CNV
    CNV --- ---
    Nejsou tam žádné zajímavé stíny! Jak mám malovat, když tam nejsou stíny!
    WOAM
    WOAM --- ---
    PETULDA: Inu, co čekáš od mizerného digitálu, kde si nenastavíš vůbec nic krom toho, jestli to má nebo nemá blesknout a jestli si záběr můžeš zvětšit maličko nebo hodně maličko. Fotila jsem s rukama nad hlavou té slečny a vůbec jsem netušila, jak záběr vypadá, poněvadž jsem se nemohla podívat do hledáčku. Já myslím, že na tyhle podmínky je to ještě pořád úspěch. =))
    A mimo jiné - oproti balerínce na koníkovi pod vodou je tohle extrémně ostrá a barevně jasná fotka. Tuším, že jako předloha ke kresbě podle fotky vyloženě luxusní. (viz balerínka a viz první fotka odsud vůbec s tím šíleným kontrastem... ;-) )
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    WOAM: ataky je paradne prepalena :DD este nee, ja sem se jeste nedohnala k tomu vyfotit to predtim :D
    KODLIK
    KODLIK --- ---
    neumřelo.... taky jsem si říkala, že by to zase něco chtělo... :) no určitě si to vyzkoušim :)
    WOAM
    WOAM --- ---
    Neumřelo se tu ještě? Našla jsem u sebe v počítači fotku, které má ohromně zajímavou perspektivu. Jsem strašně zvědavá, "jestli se s ní někdo" alias "jak se s ní kdo" popasujete:
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    WOAM: Mazec! :o)
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    KODLIK: a nebo rajce.net
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam