• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEMalování/kreslení podle fotek, vážně i nevážně, umíme i neumíme:)
    Tento klub je o lidech, kteří používají fotografie jako výchozí surovinu svých obrazů. Dále je určen všem, které baví kreslit a nemají psychické/umělecké/etické/duševní/morální (či jiné) zábrany kreslit si podle fotky. Jeden člověk vezme fotku, která ho zaujme a svou rukou zachytí to, co na fotografii vidí. Pokud fotka zaujme ostatní, tak sednou a budou podle ní kreslit. Nemusíme zrovna srovnávat a už vůbec se nemusíme předhánět, kdo bude kreslit a malovat líp, spíš budeme sledovat to, jak se na shodné věci koukají různí lidé. Konstruktivní kritika vítána!
    rozbalit záhlaví
    EILIL
    EILIL --- ---
    JAJINEK: Děkuji.. :o) Mnohokrát.. :o) mě těší

SM3RK: mno jo.. máš pravdu..
    teda.. tfuj.. co jsem to řekla??? .o)))) ani nápad.. my samozřejmě všichni víme, že tam to ucho je.. :o) ale v rámci uměleckého záměru.. víš jak.. :o)
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    EILIL: to je super! fakt :)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---

místo učení :o/...
    EILIL
    EILIL --- ---

pamp:o)
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    ANDREICA: andraste :)
    ANDREICA
    ANDREICA --- ---
    Zvládnul by někdo tohle? Nejen mně by to udělalo velikou radost :)

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ANIQUE: Tak ještě k Amy :o))

http://www.cookies.estranky.cz/stranka/moje
    (nuda v práci, cca vteřina práce + vystřihování 3 fteřiny :o) přijímám kritiku
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    MAMBA_
    MAMBA_ --- ---
    PETULDA: jen tak, ale na mraky jsem se teda vykašlala
    Image Hosted by ImageShack.us
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETULDA: fakt věc názoru, já chci tuhle a žádnou jinou - už když jsem ji viděla poprvé, tak jsem si řekla, že tohle by byl hezkej obraz ve stylu impresionismu...
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    PETULDA: a hlavne bych vybrala uplne jinou fotku ale to uz je veci nazoru
    PETULDA
    PETULDA --- ---
    TRISSIE: ale ja bych bejt tebou bud vyberu lepsi fotku , treba polofiguru, vic citelnou a nebo potom genialni rozliseni.. ale to je jen imo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CNV: taky jsem si říkala nejspíš ten olej, trochu do impresionismu :-)
    nějakou přehnanou částku se mi za to dávat nechce, ale zbytečně šetřit taky ne, plánuju, že to jednou zdědí děti a budou to ukazovat "taková byla babička za mlada hezká" :-)
    CNV
    CNV --- ---
    TRISSIE: Technika jakákoli, nejlepší asi pastel nebo olej, i když taky nejsou špatné pastelky... když to dáš nějakýmu študentovi, tak za pár stovek, ale možná se s tím nebudeš moct moc chlubit :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    teda, tady je talentů! to mi určitě poradíte...
    výhledově bych si chtěla nechat udělat obraz podle téhle fotky: http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=203079&vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3FvOrderBy%3D2%26vOffset%3D3770 , cca velikosti A3. Jaká by na to byla nejlepší technika a na kolik to může vyjít? Nemám nejmenší představu :-(
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MIORIEL: Krásné!
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    tak vysledek
    PEGGUSHKA
    PEGGUSHKA --- ---
    MIORIEL: pěkný, pěkný:)
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    zatim vypada takto..ale barvy jeste pozmenim
    PEGGUSHKA
    PEGGUSHKA --- ---
    MIORIEL: nechceš to hodit trošku větší?;-)by mě zajímaly ty oči.) vypadá to dobře:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam