• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINSari chat pro ukecane sariholicky
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SKLIBA: Černá by nemusela být marná. Rozhodně se vyhni všem barvám které má to sárí. Samo o sobě je dost nápadné.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    YFF: žejo :-)
    YFF: jop. a ještě to sehnat
    DALEEN: taky myslím, že by to nemuselo vypadat zle
    jinak jsem to včera zkoušela s černou halenkou a nebylo to až tak marné
    YFF
    YFF --- ---
    SKLIBA: co naděláš..mám dojem, že zrovna tyto komentáře píší potrefenky a znuděné paničky:))))
    YFF
    YFF --- ---
    SKLIBA: pokud je ta barva na fotce reálná, klidně bych si k tomu vzala stejný odstín modré nebo červené:)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRAMIN: jop. dle komentářů jsou sárí módní blbina pro potrefenky a znuděné paničky... grrrrrrrrrrrr!
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    CNV: pokud bylo na netu, nemohlo jit do Brna. A v Praze ho nemam... takze asi prodalo. Zajimave... ze by na zaklade clanku? vubec si ho nepamatuju...

komentare me trochu zvedaji ze zidle, ale dobry clanek
    CNV
    CNV --- ---
    To čokoládovozlaté sárí, které jsem použila jako ilustraci do Pekla, se fakt prodalo? :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    SHAHLAH: dobre vanocni kombinace
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    SKLIBA: Jak už bylo řečeno, najít ladící vršek v barvě sárí nebo zvolit neutrální barvu. Ideální by samozřejmě bylo vzít s sebou sárí do obchodu s látkami, najít tu pravou a vršek ušít.

A pořád se mi na mysl dere tmavě zelená...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    Večer indické kuchyně v Sue Ryder 19.1.
    příští rok se koná již v lednu náš oblíbený příspěvek dobré karmě :o)
    prosím ty, kdo mají čas, ať se ozvou s kontaktem na sebe, pokud to půjde, uděláme ještě před akcí setkání, kde si řekneme podrobnosti

jako každý rok se těším na nováčky i známé firmy, zase se pokusím vymyslet něco nového a vítána jsou sáríčka, polosáríčka a šperčíky a tak dále... čím více nás bude, tím lépe!

info pro novicky: už tradičně pořádáme maličkou indickou přehlídku vlastních šatníků pro benefiční večer zaměřený na Indii v domově Sue Ryder v Praze... je to bez honoráře, jen pro ten skvělý pocit... publikum je vždy nadšeno a otevřeno, na závěr oblíbená součást stručné ukázky zamotání a následného zamotávání odvážlivkyň, loni nám dokonce došla sáríčka :o)jde o zábavu a modelkou může být skutečně kdokoli, i já jsem se před publikem prošla :o) není omezení věkové, velikostní, typové, prostě žádné, rozhoduje jen vůle se pobavit a ještě udělat dobrou věc!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SKLIBA: Tak v tom příadě něco nenápadného, v "tělové barvě" nemyslím vyloženě nějako hnusnou béžovou ale jemně zlatavou
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    OLEJOVKA: vidíš, to mě nenapadlo to schované nastavit
    DALEEN: nevím, černá mi k tomu právě moc nejde pod nos, mám ji sice ze srdce ráda, ale tady mi přijde, že by byla moc tvrdá
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    MACSKA: to mi připomíná blahý rok, kdy jsme každou hodinu vyřvávali na celé sídliště Šťastný Nový rok! jak to postupně slavila všechna města světa :o)
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    SKLIBA: červená by byla dobrá, ale musela bys to zkoušet, protože u barev i odstín vedle udělá moc...
    jak to vyřešit nevím, napadá mne tu první obtáčecí část nastavit látkou... není vidět a přidá ti délku na sklady vzadu :o)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SKLIBA: Něco co nejjednoduššího. Klidně černé choli :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    SELLIGAN: ano!
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    holky, prosím radu. co byste si vzaly za vršek k tomuhle brokátku?

jinak je kratší, tak uvažuju, jak ho upravit na ready to wear a současně jak to udělat, aby se mi nepřeklápělo dopředu za sklady, bohužel "protivážné" sklady dozadu mi nevyjdou, na to mu chybí délka
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    SELLIGAN: To je ovšem interesantní nápad :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SHAHLAH: zas nikdo nerek, ze nemuzem slavit 31.12. a pak kazdy den treba cely tyden:))
    stejne jak jsou vanocni vecirky na kurezch, v praci, doma a s kamaradama, muzem zavest silvestrovske vecirky
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MACSKA: já právě taky :) znáte mě...u mě sárí dlouho nevydrží, vždycky padne na nějakou sukni
    akorat jedine zelene sari co jsem mel mi na jedne akci po zapujceni zmizelo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam