takže je nás včetně mne 7, to jde...
já budu stát na místě jako tyč, budete chodit kolem mne, klidně mne využijte, obejděte, podejte ruku a já vás převedu na svůj druhý bok, cokoli vás napadne a zvládnu reagovat v průběhu řeči :o)
nejdřív budu povídat legendu o Draupadí, pak proberu nějaké symboliky, do toho vždycky vsunu odbočky k jednotlivým sekcím přehlídky...
oblékání dáme mezi Draupadi a symbolikou, hledá se dobrovolnice, co přijde v županu a pod ním ve spodnici a čoli, přitom budu říkat o tom, že je to spodní prádlo... takže ideálně, kdyby dotyčná měla župan... sárí, do kterého jí motnu, bude u mne, raději dvě a ona si na místě vybere...
na začátek začneme s něčím venkovským, vidím to na dvě pola a jedno prosté sárí... barevně zemité tóny - hnědá, zelená, vínová nebo oranž...
půjdou najednou, takže by to měly být také dámy schopné se následně svižně převléct...
poté bavlněná sárí, jednu orissu, nějaká jen s pruhem na lemu, něco honosnějšího se zlatem, vzhledem k nižšímu počtu mezi námi, nechám na nabídce, tak tři, barevně teplé barvy, max jedno modré či zelené
pak skok do města, takže viskoza na denní nošení, aby byl kontrast, 2 kousky stačí, půjdou spolu, s notebookovou kabelou, mobilem, nebo něco takového, prostě moderní rekvizity :o)
poštěstí-li se, zařadila bych sem bollywoodskou sekci, takže křiklavé bohaté viskozy, pola, cokoli... 2-3 kousky
zde nastane okamžik pandžabí, dvě stačí, nechám na nabídce...
poté specialitky, co jsme jinam nenacpaly, už budu u symboliky, takže se dají více okecávat, navíc to zpomalíme, aby se zbytek zvládl přemotávat do hedvábí a spol. na závěrečné defilé...
takže kolovky, pokud Yff nepůjde v mundu na konec, tak teď nastane jeho čas :o)
myslete na to, že kde se upíchnete, budete se převlékat, tak si dělejte dostatečné odstupy podle toho, do čeho se budete montovat
domluvíme si "tajné" znamení ze zákulisí, na které se zaseknu na bindi, náušnice, cokoli, aby se natáhl čas na převlečení osob v šatně...
já budu v polu, které půjde dobře odmotat a pod se budu opět péct v hedvábí, takže až budete na konci přicházet, musíte si stoupat přede mne, abych pak, až budete všechny, mohla projít skrze přeměněná... sice pochybuju, že si někdo tohoto efektu všimne, ale nějaká veselice musí být :o)
pak už jen vybídnu dámy z publika, až budete chodit, předem si podle reakcí tipujte, kterou zamotáte
otázky? návrhy? cihly?