tááák jsem si včera koupila multicolor paranthu, a je to boží pocit mít o půl metru delší vlasy:)) ale je to docela těžké, nemohla bych to nosit třeba celý den, a musím ještě vychytat tu štětičku na konci, ona se částečně zaplete do toho copu, co se automaticky plete naproti, ale stejně mi tam vrkoče čučí:)
NEVENA:
OLEJOVKA: dobrý - tři řešení, 1/ šklíba se vymění s nevenou - tzn. lepší viskoza bude před normální viskozou, 2/ šklíba si vymění sárí s nevenou 3/ můžeme nasadit variantu, kterou jsem navrhovala už na začátku, až přijdu na řadu s polem, můžu tam ukázat různé způsoby nošení dhupatty, čímž získáme trochu času, a nebudu tam muset chodit bezcílně jen tak jako vrtohlavá ovce /Lucka by si k tomu mohla připravit i nějaké řečičky:)/, blbý je, že tohle docela zdrží všechny ostatní, kteří tam budou stát a čučet v chumlu..tak nevím jestli ten chumel bude v tomto případě nějak efektivní, tím spíš, že pak se bude čekat na nevenu, a pak půjdou teprve ostatní z chumlu, vypadalo by to dost neorganizovaně..ale toť pouze můj skromný názor