• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINSari chat pro ukecane sariholicky


    probehle akce a chystane akce na www.sari.unas.cz
    rozbalit záhlaví
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    DALEEN: Myslim si, ze je to vec nazoru. Nikto nespochybnuje datum 17.4. a ak by sa to davalo napr. do wikipedie, myslim, ze by tam nesmel chybat. Druha vec je oslava tohto vyrocia. Je to ako s narodeninami - v den narodenin prima gratulacie, oslava je cez vikend... ;-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    UHLIK: Jen bych lehce upozornila, že výroční sraz nemůže být v jiné datum než 17. 4. :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    UHLIK: kratochvíle, to znám z doslechu, jsem spíš kavárenský povaleč, ale znamenám, pokud budu v rodné vísce, jistě zajdu.
    UHLIK
    UHLIK --- ---
    GENTIANA: no, posledny olomoucky zraz tam nebol zadany (nejak to asi nepreslo nahlasovacim systemom). Dalsi by mal byt asi cca pred velkou nocou (piatok??? asi klasicky 16.00 v Kratochvili). Radi privitame novu dusicku :-)) okrem kalendara sa dava na FB a aj na lidech je zmienka (bohuzial, tam nejak vzdy zapadne). Vyrocny zraz v Brne bude 14.4. (o 12.00 v Gange a potom piknik v prirode)...v kalendari este nie je (pridam :-))
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OLEJOVKA: tam jsem se koukala, ale nějak něvidno nic olomouckého.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRAMIN: vždycky se najde téma. Koneckonců, tys říkala, že u nás v Moravistánu bývají sleziny, ale že bys nahodila, co a kde, ať se s někým seznámím, to nic.

    A propos, do Gangy mi došla ta moje modrozlatá nádhera, mi dnes psali, a jako na svyňu se do Prahy dostanu až za dva týdny...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Blizi se nam Vyrocni sraz 17.4
    tak jak letos?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    GENTIANA: no ted neni tema
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ...prej ukecané.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OLEJOVKA: a tož každému dle gusta.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    GENTIANA: mě se právě džíny, když jsem je nosila, prodřely vždycky... a co jsem pozorovala u ex-přítele, měl stejný problém a to nemá ten "speciální špek" jako já nebo ty :o)
    o číslo větší už mi padají... mluvím o své velikosti, nebudu přeci nosit džínovinový pytel na kšandách :o)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRAMIN: no, já mám takový ten speciální špek na vnitřní straně stehen. Džínovina je jediné, co se neprodře bleskovou rychlostí, a to ostatní zahrnuje i mou vlstní kůži. Krom toho jsem v džínách přežila i italská léta. No, a když nejsou obtažené, chrání proti vedru i zimě.
    OLEJOVKA: zkus si je koupit o číslo větší.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: navíc se v nich ani nedá pořádně hýbat
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    TRAMIN: ono je také jiné, když máš džíny kvalitní a ty takové jako.. nicméně sukně je sukně a za tim si stojim :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    nejhur JE v dzinach. muzu souhlasit. I platene kalhoty vydrzi mraz lip jak ty modry mrchy... kdo to mohl vymyslet? V lete je v tom horko, v zime zima a miluje to cela planeta. Svet se zblaznil
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DIABOLUS: Sádlo nehřeje....ale rychle promrzá a dlouho chlad uchovává - aspoň tedy to moje....jak já byla loňsku zimu šťastná v kolovkách se třemi spodničkami. Teď už tak do práce nemůžu, takže mrznu v kalhotách (a nejhůř je v džínách)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENTIANA: no mě by mělo také hřád sádlo, ale nějak se tak neděje. Ne že bych byla vyloženě zimouřivá, ale jsem ráda v teple..
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DIABOLUS: no, já v těch mrazech teď nosila šusku v barvě reflexní zelenožluť se stříbrnými odrazovými elementy, neb nic jiného nemám, a k tomu plandavé gatě kvůli vzduchové bublině. Ale teď už zase chodím ve svetru a přes sebe nějaký šál nebo pléd. Zlé jazyky praví, že mě hřeje sádlo, ale já jsem prostě mrazuvzdorná.

    S tím overdressed jsem to myslela všeobecně.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GENTIANA: heleď to je normální, když nejsi v mínus dvaceti navlečená do kalhot a bundy ala mrož, ale do vlněný sukně s dvěma bavlněnýma spodničkama a kabátku, taky po tobě koukaj že jsi spadla z marzu a když se mě někdo zeptá odpovídám své sladké: ale mě NENÍ zima :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SKLIBA: No co, dítě bylo fascinováno něčím, co nezná a poskládalo si to podle své pětileté logiky.
    PULNOCNICE: jo, dlouhá sukně. Mám jednu takovou, co vypadá jako pracovní oděv instalatérky z r. 1899. Bytelná látka, prošívané sklady a takový jakýsi podivný šmrnc; už jsem byla tázána, zda v ní i lezu na stromy a chodím na horské túry, nebo jestli je to součást jezdeckého úboru.

    Mám v poslední době pocit, že kdokoli, kdo nenosí šedý nebo černý kostým z pravého polyesteru nebo džíny a a lyžařskou bundu, je pro okolí neustále těžce overdressed nebo mimodressed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam