• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAMINSari chat pro ukecane sariholicky
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    17.4. bude náročnej den, ráno doktor a rehabilitace, odpoledne vítání občánků... nevím, jestli bude mít potomac sílu ještě na třetí společenskou akci. Leda bych nějak skoordinovala to, že si mrně vezme muž s sebou na tréning, má to jen o pár ulic vedle.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: no splnuje to hlavne dopravni dostupnost, oteviraci dobu a nekuracke prostredi.
    taky ceny a prostor. Akorat podle FB to vypada na mega ucast :D tak snad se tam vejdeme. Pani rikala, ze nam kdyztak nejak nachystaji samostatnou mistnost, ale ze teda uvidime
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    PAFFQ: já taky dostala z utsavu jiné sárí... a v čechách na tom nejsou lépe, když jsem objednávala pola z govindy, obě ve výsledku měla jiný vzor, jen v obdobných barvách
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACSKA: tím hůř.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    GENTIANA: v úterý
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    TRAMIN: a to ještě jde....kdysi jsem si objednala bandhini, toto modré na fotce vlevo.....přišlo to fialové vpravo... a to je jindy naprosto spolehlivý Sarimagic:
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OLEJOVKA: je tenhle víkend, co? To jsem doma na východě a sázím brambory:D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRAMIN: no, mě chytil záchvat nepříčetné nasranosti, protože jsem do toho sárí zamilovaná od chvíle, kdy jsem ho uviděla. Mezitím jsem to rozchodila, usoudila jsem, že to je přesně tak, jak to píšeš, a prostě to vypářu. Je to řetízkovým stehem, takže to půjde relativně hladce, aspoň.
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    TRAMIN: včera nebo kdy jsem na to právě na FB koukala a v Kalendáři upravila... vypadá to dle popisu dobře a možná nebude tolik brblání, když splňuje nejpřísnější nároky :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    GENTIANA: na ferovku? Nema smysl se tim zabyvat. Nam nebere reklamace diry jako vrata. Takže nejake vlny na sari... ta mentalita je proste jina a tak to je. Taky neni zadny med tady kazdemu dokola vysvetlovat, ze jim nedokazu rict o kolik se sukne srazi. Protoze to nikdo nevi.
    Taky netusim, proc to proste nevezmou jako cely stocek latky a nehodi do horke vody, pak promachaji v potoce a teprve sijou. Nebo proc zacina lem na sari o 20cm pozdeji a je to videt.

    Jsou stovky duvodu, proc bych hindulaky obcas privazala za nohu. Protoze pro ne je to ok a ja dostanu vynadano. Ale na to si muzes jedine zvyknout a brat to podle nich. Naucila jsem se diry neresit, lezouci nite ostrihat a praskle svy zasit. co taky jineho?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OLEJOVKA: info jsem psala na FB i na lidech. Alenka nasla zajimavou barevnou kavarnu v centru s prijemnou nabidkou a nekurackym prostredim.
    Prosim zadat do kalendare. diky moc
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    OLEJOVKA: tak na 10 % že jo...
    OLEJOVKA
    OLEJOVKA --- ---
    jak to s vámi je na výroční sraz?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PAFFQ: já to vyfotím, ale ono to není jakoby krepaté žehlením, vypadá to jako vytažené krávě z huby. Z těch vyšitých spirál by se daly vytvarovat kvalitní kužely. No, výšivka půjde do pyči, je to velkým stehem a tak.


    A právě tu byl maník z DHL, modrýho mazlíka mám pod stolem a čekám, až šéfka půjde čurat nebo něco, ať se můžu kouknout.
    PAFFQ
    PAFFQ --- ---
    GENTIANA: jo to jsou ty výšivky bavlněnou nití na hedvábí....zkusila bych to rozžehlit za mokra, ale nevím, asi se s tím musíš smířit že to hedvábí bude v místě výšivky jakoby krepaté žehlením.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DALEEN: Rozžehlit to nejde. Grrrr.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENTIANA: To není to samé. Zkus to jamně rozžehlit a uvidíš ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DALEEN: no, to sice pl8nuju, ale když jsem udělala první logický krok - trochu tu mokrou látku popotáhnout a narovnat, přervala jsem kus výšivky. A to jsem ani nevyvíjela žádné velké násilí.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    GENTIANA: Zkus to nejdřív rozžehlit.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zuřím!!!
    Řekla jsem si, že to krémové sárí přemáchnu, ať z toho dostanu ten škrob. Kupodivu ani moc nepouštělo. Akorát se srazily ty nitě, kterýma je to vyšitý. Mám chuť strašlivě se s tím Indem pohádat, protože na to má sakra napsat dry clean only nebo něco, když už. Podotýkám, že vlažná voda a takové to normální kvedlání, ale vůbec, co je to za debilní nápad? A za ty prachy snad ty nitě přelít horkou vodou není takový problém.

    Mátě někdo zkušenosti s reklamacema? Má to smysl? Jsou rasýztické a předsudkoidní názory, že těm Indům by to mohlo být úplně u prdele, založené na realitě, nebo je slušná praavděpodobnost, že se půjde nějak domluvit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam