• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    FUMO
    FUMO --- ---
    hele teď v práci na to nemám čas, ale chtěl bych se zeptat zda nevíte zda jde synchronizovat třeba záložky a tak. . .díky - z čeho učůrávám, že můžu textové okno tady na nyxu roztáhnout na větší :) bobice ;-)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    a vsiml jsem si ze mi to automaticky nainstalilo kodeky na flash, coz se hodi zvlast v portable prostredi (bez nutnosti admin prav)
    FUMO
    FUMO --- ---
    mě se to zatím dost libí, ale nefunguje mi pod tím moje forum :) vomrd :D
    GEEK
    GEEK --- ---
    chybi mi taky nastaveni tabu. jsem zvyklej z ff, ze se novej otevre na poslednim miste, ne jako tady (a v ie), kde se otevre vedle tabu, ze kteryho je oteviranej.
    GEEK
    GEEK --- ---
    JIMMI15: v xpeckach mi to prijde dobry - jednoduchy, zadny zbytecny kokotiny.
    kdyztak smazat visty, ja uz to udelal... :)
    DOKIS
    DOKIS --- ---
    JIMMI15: Do Aera se to celkem hodi
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    FROGY: to urcite, ja jen kritizuju aktualni betu .)
    FROGY
    FROGY --- ---
    JIMMI15: predpokladam, ze vzhledem k te avizovane otevrenosti kodu prijdou casem skiny a rozsireni, ne?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    chmmm, je to docela fajn, ale chybi mi pokrocile nastaveni a hlavne me sere ten nesystemovy vzhled. mozna to sedi do defaultnich xpcek, ale me to teda docela nesedi.
    FROGY
    FROGY --- ---
    tak ja vidim na prvni dojem jako velke plus asi tri veci:
    1) naseptavac/doplnovani url funguje celkem relevantne
    2) supr ta funkce vytahnout zalozku do samostatneho okna + moznost jejich spousteni samostatne ala desktop - imho pro rozsireni aplikaci od g. idealni
    3) spravce uloh
    VINCA
    VINCA --- ---
    DURDIN: bude - sometime in the future :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    GEEK: me ten naseptavac u formularu asi nefunguje, protoze nenaseptava, kua
    GEEK
    GEEK --- ---
    trosku mi prijde chudy nastaveni. nevim, jestli jde treba nejak vypnout to podskrtavani slov nebo naseptavac...
    GEEK
    GEEK --- ---
    zajimalo by me, jaka se rozroste kolem tohodle prohlizece komunita (predevsim vyvojaru). protoze zatim budu hodne postradat vychytavky, ktery mam ve ff.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    chvili jsem to testoval a musim rict, ze vidim velky potencial hlavne v tom spravci zalozek, kde se clovek muze podivat kolik jakej tab zere systemovejch prostredku, to je vec ktera me ve ff hrozne chybi :)
    GEEK
    GEEK --- ---
    UNCLEAN: tak tak, pro zacatek mi taky staci, jak to rychle beha a ten "full screen" :)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    bude to někdy dostupné pro Linux?
    ...teď jsem marně asi deset minut čučel na stránku, kam mířil odkaz "download" a marně tam hledal nějaké tlačítko nebo odkaz na samotný browser, až konečně jsem si všiml velkého nadpisu "Google Chrome (BETA) for Windows" :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    zatim jsem nemel moc moznost to testovat dele, ale je rychly a ten skoro fullscreen me bavi...
    CRANK
    CRANK --- ---
    Každopádně stránky Googlu a jejich aplikace na tom jedou suprově... to jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam