• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    ELFINEER
    ELFINEER --- ---
    Ahoj, zajímal by mě váš názor na mou aplikaci TV program - https://chrome.google.com/webstore/detail/eggkgjblbjpigonjpmblphnackhfigbo, taky vznikla do soutěže :).

    Když si odmyslím vychytávky, kvůli kterým je aplikace nutná (notifikace na pozadí, běh offline se zde řeší lépe než v normálním webu), je pro vás lepší pro ty samé informace (v případě TVp typicky co běží v televizi) chodit do aplikace nebo na web?

    Protože třeba já osobně navštěvuji oblíbené weby tím, že napíšu první písmeno a dám enter, to u aplikace nejde a ani záložka snad ne.
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    HAVANA: prave tlacitko na jakykoliv otevreny tab-"pridat do zalozek vsechny karty".
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    umi chrome ukladat relaci?

    ze bych ulozil vsechny taby a moh si je otevrit jindy?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: nepomaha nepomaha. pomohlo by, kdybych nebyl idiot a nemel to css upraveny uplne v jinym rozsireni, ktery bylo stale aktivni. toz tak. vyreseno.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MIKROM: nepomaha :). vubec nevim co s tim. asi reinstal :).
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    KEPASO: Ctrl+F5?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, v chrome inspectoru jsem u jednoho webu zmenil nejaky veci v css a porad s emi tyto zmeny zobrazujou. vymazal jsem udaje o prohlizeni, coz nepomohlo. nevite prosim, jak provest nejakej reset?

    v anonymnim rezimu se mi vse zobrazuje ok.

    diky.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    nejakej klic tam je, ale tim se jen otevrou moznosti a ten nikam pretahnout nejde.. takhle tu listiku zalozek, co tam mam dostat na plochu, at to muzu otvirat z plochy rovnou, ale at je to nejaky maly hezky a uhledny a ne zastupci webu na plose.)

    BUTEO
    BUTEO --- ---
    LOJZEE: Předpokládám, že myslí zeměkouličku zcela vlevo v adresbaru, kterou bys tam mít měl (případně by tam místo ní mohl v závislosti na zabezpečení spojení být ještě zámek)...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MIKROM: zemekoulicku? nic takovyho nevidim.)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    LOJZEE: a co chytnout zemekoulicku v adresbaru a pretahnout si ji na plochu? (na win 7 do pravyho dolniho rohu a pak na plochu)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PHOBOS99: kam? nevim, asi jo. ja je chci na plochu, ty maly ikonky tech stranek..
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LOJZEE: nechci kecat, ale nedaly by se ty stránky připíchnout k taskbaru (pokud máš win 7)?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KOZLIKK: no tohle neni uplne ono, je to spis jako ulozit si vsechny oblibeny stranky na plochu spis, nez nejak presunout seznam zalozek v nejaky uhledny podobe, coz jsem chtel.. chtel bych tam jen nejakou malou listicku, jako je v prohlizeci nahore, nekde po stranach treba..
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    nevite jak lze dostat zalozky na plochu windows? mam jich asi tricet a chtel bych je mit pristupny hned z plochy, abych nemusel nejdriv otevirat prohlizec a pak klikat na zalozku, ale rovnuo kliknout na zalozku na plose? jde to?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    CODEAS: ten tvoj plugin dava klubu [ Meeeeee!!(kozicky)!! - Otevreno pro verejnost ] uplne iny rozmer ;) senkjuu good sir!
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    Vytvořil jsem rozšíření, které vyrobí z jakékoliv fotky stereoskopický 3D anaglyph, takže pokud máte doma 3D (red/cyan) brýle, můžete web prohlížet v 3D :)
    https://chrome.google.com/webstore/detail/nhgjpfdjhlimkkdgnecbgnefdafbcncc

    *Budu rád za '+1' na stránce, díky!*
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, hledám plugin, který byl v firefoxu a díky kterému šli stahovat velice pohodlně obrázky tím stylem, že se u každého obrázku objevil checkbox a zaškrtali se obrázky, které chce člověk stáhnout. Poté se to jediným tlačítkem všechno stáhlo a uložilo. Máte tip na pluginu do chromu?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    DATEL: diky todle pomohlo... sice to neni ctrl+tab, ale ctrl+` je ok :)
    DATEL
    DATEL --- ---
    RONDALUS: Sám o sobě to Chrome neumí, a kdoví, jestli někdy umět bude, tvrdošíjně to odmítají implementovat. Existují nějaké addony, které to umožňují, ale s omezeními. Např. nelze použít Ctrl-Tab pro přepínání, nefunguje na všechny záložky (např. ty co patří do skupiny "systémových"). Něco jsem našel např. tady: http://www.chromeextensions.org/tabs/recent-tabs-2/ a bude toho možná víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam