• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINGoogle Chrome
    KACZER
    KACZER --- ---
    update: tak sem náhodou narazil na "tab bundler" ... to už vypadá celkem schopně...
    KACZER
    KACZER --- ---
    když tady kingfisher byl u těch tabů...

    Používáte někdo rozšíření, které je schopno uložit session s tabama do nějakého seznamu a později vyvolat? Zkoušim dvě rozšíření a moc spokojenej nejsem. Proč to potřebuju? Často narazim při práci na články, tooly a další co si chci nechat otevřené na později. No a jak to tak bejvá, občas člověk o otevřené okna přijde... a je to v čoudu. Ano, lze inteligentně používat bookmarky, ale to zatim nechci a raději bych nějaký session save tool.
    Session buddy - docela sympatickej nástroj, nicméně je schopen uložit všechny okna a taby chromu jako jedno uložení. To mi nevyhovuje.
    Session manager - tady už už to vypadá skoro dobře, jen mam problém, že když chci otevřít jednu uloženou session, tak mi otevře všechny uložený. Na začátku používání se s tim dá vyrovnat, ale až jich tam budu mít uloženo víc.

    Máte někdo tipy na další prozkoušené tooly? Díky moc.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    GHOSTDOG32: přesně tak! přeinstaloval jsem Chrome, na chvilku byla ikonka v pohodě, a pak zase zmizela. přeinstalovávám notebook, dřív mi to nedělalo, až teď v nové instalaci. sakra... :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    nainstaloval jsem si Chrome na notebook (Win7) a nějak mi zmizela jeho ikonka. Namísto ní mám nějakou generic. Netušíte někdo, jak její zobrazování obnovit? Díky.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    GHOSTDOG32: epesni, dik!
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    taky z toho nejsem nadsen :(
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    NALLE: a jinej pocitac s chromem synchronizovanym s tvym uctem to dela taky?
    NALLE
    NALLE --- ---
    ERED_MITHRIN:
    kdyz menim kodovani v prohlizeci, tak je to stejny.
    v safari to jde bez problemu.
    v inkognito modu to taky blbne.
    obcas mi to v myslim delalo, ale urcite ne tak dlouho.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    NALLE: a kdyz zkusis zmenit jazykove kodovani v prohlizeci, meni se to k lepsimu? kdyz si zobrazis stejnou stranku v jinem prohlizeci, taky to blbne? jestlize mas chrome synchronizovanej s google uctem a nainstalujes chrome na jinem pocitaci a nasledne sparujes s googlem uctem, chovaji se stranky porad stejne? jsou stranky spatne kodovane i kdyz pustis chrome v incognito modu? fungovalo zobrazeni znaku v minulosti?
    NALLE
    NALLE --- ---
    ERED_MITHRIN: UTF8, to tam mam. vubec tomu nerozumim.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    DRAGON: jj, nebo FRD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    uz sem to vyresil jdownloaderem, paradni vec. diky
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    DRAGON: a musi bejt pro chrome? :) pouzivam download helper pro firefox jiz nekolik let a jsem s nim nadmiru spokojen (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/ ).
    pokud chces bejt nezavislej na prohlizeci, pak bych doporucil vynikajici youtube downloader od pepaka (http://www.pepak.net/download/youtube-downloader ), kterej umi stahovat z vice stranek nez jen z youtube.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, nevite nekdo o nejakem zarucenem Youtube video downloaderu pro Chrome? Sem jich mel spousty, ted uz zadny nefunguje. Je nejaky, ktery jeste nezakazali?
    dik
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    NALLE: podivej se do zdrojaku, jake kodovani maji nastavene
    NALLE
    NALLE --- ---
    ERED_MITHRIN: je na nekterejch
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    NALLE: je to na vsech strankach, nebo jen nekterejch?
    NALLE
    NALLE --- ---
    cau, vubec se mi nezobrazuji spravne znaky v chrome. mam pritom nastavane utf8. nevite prosim, cim to muze byt? zkousel jsem i preinstalovat a nic. diky.
    RYCHART
    RYCHART --- ---
    Dobrý den. Mám estetický problém. Mám nejnovější verzi (ale ten samý problém byl i u předchozích) Chrome a nezobrazují se mi ve speed dialu náhledy stránek. Odkazy jsou funkční, vidím ale jenom malou ikonu stránek. Zkoušel jsem měnit motivy, aktualizovat domovskou stránku a mazat historii, ale nic nepomohlo. Netušíte, v čem je problém?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Prosím vás, Chrome ver. 25.0.1364.172 mi v poslední době neustále blokuje doplněk Smooth Gestures ver. 0.17.0. Nevíte, kde by mohl být problém?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam