• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DECODEKLUJAK - Univerzita Jana Amose Komenského
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    MODRAPUSINKA: jako větší výcuc než daníček neni:-) to je tak velkej výcuc, že sem ho právě musel doplňovat
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MAD_CADDY: dik, ale potrebovala bych spsi nejaky vycuc z toho vseho.. sice na tom uz pracuju, ale u poloviny otazek nevim jak si je zamapatuju..
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    jestli máš daníčka - tady jsou úpravy u otázek, který jsem udělal, kde toho měl málo nebo to měl blbě

    pedagogika - daníček upravená.docx (36798 B)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    MODRAPUSINKA: PEdagogiku???? ty jo tu sem si dělal a je nejvíc easy
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MAD_CADDY: no,ja se ucim jen rano,resp. od rana tak do tech 3, protoze vecer usinam uz kolem devaty:D zacinam se smirovat s tim,ze pudju v zari, protoze pedagogiku absolutne nepobiram..
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    MODRAPUSINKA: jako u psycha se mi stal "stav" že sem se za 2dny naučil 7 otázek...bylo mi strašně zle, pulzovaly spánky,točila se hlava a nemohl jsem nic přečíst jinak se mi udělalo hned zle...fakt mazec...
    doporučuju se učit před spaním - to co ti nejde přes den - mě to pomohlo u x otázek že tam pak nalezly:-)
    Jinak aktivně odpočívat - já chodil běhat a překládat dříví..jinak se ten mozek fakt zasekne a nejde to už
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MAD_CADDY: tak to jsme na tom stejne s tim rozdilem,ze ja se toho za 10dni moc nenaucim.. je mi uplne trapny tam jit s tim,ze si muzu vytahnout vsechny 4 co nevim, ale taky nevim jak to do ty hlavy narvat.ucim se min. 6 hodin denne a nevim nic.
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    MODRAPUSINKA: no šprtal sem fakt 10dní hard....ale já prostě takovej sem...sem neuvěřitelnej trémista a jít tam s tim že nějakou otázku nevim VŮBEC, tak né že bych se ještě předtim sesypal, ale taky bych si jí určitě vytáhl:d
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MAD_CADDY: gheeej, ty sprte!!!!:)))) gratuluju a zavidim jako blazen!
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Zdravím, po především Kamilově vyčerpávající výpovědi bych chtěl dodat už jen pár věcí.
    Skupina LukášKyrslováHugo
    Příprava na obhajobu papírová - prakticky neni třeba - skoro nikoho se neptali na otázky (já osobně odřikal o čem to je,proč sem si to zvolil,jakej myslim že to má přínos..pak pár věcí se rozmázlo a neměli co dodat).
    Na druhou stranu PŘÍPRAVA NA OBHAJOBU, především u těch co maj od někoho třeba velkej rozdíl a nebo navrženou 4 - doporučuju fakt velkou..promyslet si to celý pročíst úvod závěr...popřemýšlet o přínosu atd atd atd. Kdo měl čůráka vedoucího jako ti všichni co měli Hovorku - a třeba vám tam vnutil něco co ste nechtěli a oni vám to pak budou vyčítat -Nebojte se to tam říct...když to neřeknete - bude to na vás- zbytečně. Každej kdo měl včera problémy tak ty problémy začaly právě těžkou a mnohdy dlouhou obhajobou.
    U PK - Lukáš zajíždí rád k tomu co on umí tj. Sokrates Aristoteles Platon (alespoň něco vědět málo)
    Co se řečnictví náboženskýho jednou i zajel k Janu Husovi.
    Jako záchytnou plochu Lukáš používá když nevíte to, že řekne: A v jaké literatuře byste si to našel/šla? Tzn. kdo jste nic nečetli - připravte si v hlavě takový ty základy jako MC Luhana ,De Fleura a tak.. i názvy těch jejich děl....Lukáš je háklivej na to, že by někdo nečetl další literaturu za 3 roky studia... To samý samozřejmě vědět na Reklamu!
    Jinak když člověk si to fakt připraví a jede - moc ho nezastavujou. Mě zastavovali spíš proto, že už chtěli skočit na konec otázky. 3 otázky jsem zodpověděl způsobem, že jsem spojil asi další 3-4 na každou. Jinak je hodně dobrý vědět příklady z praxe, z historie a tak - to je fakt velký plus-ukázat že máte přehled a neni to jen "našprtaný".
    Co se vstupování týče: Hugo čas od času něco prohlásí, ale je to takový spíš jako doplnění "pro zajímavost":D Jo a zásadní problém u něj: Jak opakoval ty přednášky když sme ho měli...tak se někdy stane že vám dá podruhý tu samou otázku. Hlavně se s nim nehádejte, nebo nenaznačujte že "je uplně blbej že už se na to ptal"...včera se kvůli hádání jednou docela nasral:-)
    Kryslová: ráda se poslouchá - klidně 2minuty mluví sama a vy jí to jen odkejvejte. Někdy se vám snaží rozmluvit věc, kterou bud nemáte v bakalářce ani, nebo jste jí ani neřekli, když jí to ale vysvětlíte je v pohodě. Jo a prosimvás nezminujte se jí o tom že by Waldorská škola byla nějaká "dobrá" nebo "lepší" než standardní způsob výuky:D Je na ní nějaká alergická.
    Toť asi vše. Já tam včera byl prej asi nejkratší dobu, i když mi přišlo že jsem tam byl tak bžilion let. Tzn. Rozsah času je opravdu od 30minut do Hodiny deset. Ale většinou se to odvíjí právě od té bakalářky, jak si jí jste schopni obhájit.
    Všem hodně zdaru


    ještě něco :-)
    UMA
    UMA --- ---
    du zejtra rano, tak uz aby to bylo
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    jo a DŮLEŽITÁ VĚC KDO JDE K LUKÁŠOVI - podívejte se trošku na aristotela,sokrata,platona a LITERATURU - ptá se u bakalářky na literautruy někdy a halvně když nevíš tak řekne A v jaké knize byste si to našla??? a ptá se jaký knihy o médiích, reklamě a od koho jste četli!!!!!!!
    DANIELLKA
    DANIELLKA --- ---
    MAD_CADDY: Téda, dobře ty! Gratulace.. Já už to chci mít taky za sebou.. Jdu 29. a teda nervy už se dostavily, nejsem schopná se nic naučit a jen vydatně stresuju :)
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Přináším Vám zpravodajství z dneška:
    u nás ve skupině to nedala jen jedna holka - co byla totálně neschopná nevěděla nic a ani neobhájila práci.
    Lukáš někdy dost šťourá u BP, Schreiber - moc hodnej, Krislová , když umíš - moc hodná a hodně kecá spíš ona:D -se Schreiberem se nehádat nebo neříct" ale to už sem řekl/a - ptá se někdy na ty samý otázky tak to prostě řeněte znovu:D
    Druhá komise - mam pocit 3 kicky ráno ..ted nevim.
    Verner hodnej medvídek, Musil hodnej ale někdy všetečný otázky, Farková - když neumíš může mít blbý otázky

    Podrtrženo sečteno - schytal sem fakt luxusní otázky
    Psychologická hygiena, Výchova,výuka - obsah význam, Audiovizuální tvorba - programová technická specifika a Příprava řeči - paraligvistický blbosti:-)
    Všem přeji hodně štěstí! nebojte se - já tři otázky složil každou z tak pěti:D
    MAD_CADDY
    MAD_CADDY --- ---
    Milé dámy:-) Víťák má samé jedničky a stejně jako u maturity ho uklidnil jen ten pocit že má v kapse neurol ale neužil ho:D Sepíši hlášení a napíšu sem.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    tak kde sii??? uz slavis?:D
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    jinak Vitek to urcite da a urcite za dobre znamky, toho se nebojim, vid?:))
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    MAD_CADDY: jo taky chci vedet za prvy kohos mel v komisi a za druhe jak to probihalo a vubec proste podrobnosti!!
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    :DD no, ale uz by mohl prijit a rict nam tu radostnou zpravu, ze ma samy jednicky!:))))...a ze se nemusime vubec niceho bat:D
    BAARYNKA
    BAARYNKA --- ---
    ten je už sjetej neurolama :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam