• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJco je v Brně zadarmo?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MATHEW & OFFINKAA: btw. zaciname 23:30 tak at tam nemusite trcet od deviti...
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    OFFINKAA: Parada.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    KARYSLAV: sama jsem touhle linkou letela a je to skoda, ale do girony se opravdu nelita tak casto, proste to nevytezovali a misto toho, NOVINKA, pridali let do Edinburghu od rijna ...
    ale tech povolenych 15 kilo je fakt ubohe a staci leda tak na prodlouzeny vikend :-)
    ale v Brne odpousti nadvahu, zpet uz je to horsi ...

OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    MATHEW: jo, vlastne ... do modreho, ale me je dneska hrozne blbe :-), prejedla jsem se hroznoveho vina ...au au
    musim se dat okamzite dohromady :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    OFFINKAA: dem do toho perpeta na filípka vole! a když to bude stát za vyližprdel tak se můžem přesunout.)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    TEA_OF_CUP: mozna je to tim, ze si zvykla na "extreme" ochuceny jidla (jak uz to u masity stravy byva), tudiz spore prisolene jidlo v OAZE te nenadchlo. Hele ja tam chodim tak dvakrat tydne, pac kazdej den se to taky uplne neda. Preci jen to je vyvarovna a nejaky specialitky se tam ocekavat nedaj.

A jestli natom budete financne opravdu spatne tak zkuste Food Not Bombs - rozdávání vegan jidla kazdou sobotu od 13:00 v parku pod Janáčkovým divadlem u lávky do IBC centra :)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    zklamali jste, ale nevadi ...
    uz vim, ze startky za tu dobu, co jsem tady nebyla podrazily na 59 !!!! co to jako je???
    a rum s kofolou prijde na 52 kc ...asi bude nutne zacit pit doma! to je skoro zadax ...takze na zitra, resp. na dnes bych uvitala nejaky lacinejsi podnik.
    mydlo?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIZUKI: To zni jako vyhra pro oba. Na to si naliju jeste jednoho panaka.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    jezis ten sloganizer dneska me fakt dostava
    «My gaychat beats everything.»
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: nejsem si jisty ze je to dobrej dyl, co si rozdelit dny?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIZUKI: Tak bacha, v tomhle lokale neni dost mista pro nas pro oba, alespon co se slevy na chlast tyce. Udelame deal: ty si nechas koc, ja slevu na porto.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: ses holt svudnik, asi je pritahuje, ze jsi ten podivin co nema rad lidi a ony by ho rady zachranily. ze bych tam zacal chodit taky? jestli zachrana spociva ve slevnenym medvedovi tak t oteda beru sefe
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A pokazde jina :) Mam ja to ale kliku.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: treba si te predchazi :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MIZUKI: Vetsinou kafe, portsky, mineralku, gin s tonicem, na zaver jednu z tech jejich whisek. I mne to posledne pripadalo nejaky moc levny, podle me se koc spletla, tak jsem ji aspon neco nechal.
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    MACHALIK: by me zajimalo co do sebe lejes, mi tam nepripada zrovna lacino, za bilyho medveda jsem tam dal snad kilo, stella taky neni zrovna lacina /ani mi moc nejede/...
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    KARYSLAV: Porad to nabizi. Pokud vim, tak Rusko zrusili.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BRUTOPYR: barcelonu drobet kazi zruseni linky timto smerem, pokud se nepletu :-)
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    OFFINKAA: Doba je kruta a nevyslo, priste :)
    Mimochodem, dalsi Vendeta je do 10 resp 12 zadarmo. Zalezi na gender rozliseni. A taky Brno ma letiste, ktere okupuje nizkonakladovy Ryanair. Takze je mozne vychytat letenky zadarmo. Pouze letistni poplatky. Londyn je na podzim nadherny, Barcelona dozajiste taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam