• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJco je v Brně zadarmo?
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    ZELENY_CAJ: Jo, jsou tam Vypsana Fixa a Slize.. docela jsem se tesil, nakonec lezim doma nemocnej..
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    myslim ze je na riviere neska nejaka akce, gaudeamus, kapely a tak...kdyby to nekoho zajimalo,)
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    WODNYA: tam sem dostala možná obrázek... :) ale dycky tam byl celkem frmol.
    naposled sem dostala bonbon na pajdáku v prodejně literatury :)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    JAJINEK: pockej oni ti ji nedaly vymenou za ten odber ..]
    mnoe... ja u zubare dostaval dostaval paradoxne bobony :]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XMEDA: a po patnáctti minutách střídavé jízdy a čekání na mhd si ještě půl kiláku dojdu pěšky.. vyřešil jsem to jinak,m šel jsem na burčák směr grohova
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PALEONTOLOG: jezdi.. na ceske sednes na x5 a jedes smer mendlak a tam sednes na sedmicku :D
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    WODNYA: mně to nevadilo...sem se dycky těšila, až si pak koupím obloženou bagetu... :)
    vlastně nevim, jestli už tam nemusím, nějak mě tam mamka zapomněla objednat a teď už se věkem nehodím do dětské nemocnice...
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    JAJINEK: no teda ,tak aspon ze uz nemusis ne .]
    mas pravdu zoo v tom bylo taky ;]
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    WODNYA: my sme se základkou jeli tak maximálně do zoo :) ale v brně sem byla docela často, protože sem jezdila na krevní testy do černých polí ;)
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    JAJINEK: pockej a co vylety se zakladkou ..Vila Tugendhat a mrtvoly,,..vo tom neco vim ne :]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mě to bylo hovno platné, protože z české na šilingr to stejně nejezdí..
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    WODNYA: fakt ne? viselo to na takových těch šprušlách, za které se máš držet, mezi plastovýma držadlama. ale nevim. když jezdíš autem, tak je ti to prd platné, že v šalině jsou letáčky...

XMEDA: no, zas tak žhavé to s vidlákama není :) minimálně 99 % z nich už jednou jelo na přímačky :P
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    JAJINEK: no tak ja nic takovyho nepotkal, .. ale je pravda ze rano si vetsinou jeste jedu nejakej ten sen .]
    XMEDA: jeste ke vsemu teda...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    WODNYA: hlavne to bylo blbe nacasovany, dnes zacinalo cely VUT vyuku a mestem se sunula lavina studentu ze vsech moznych vidlakovu a nekteri kolikrat videli salinu poprve v zivote... a hned cviknout :)

a me s rocni litackou je to sumak.. i kdyz mohl bych treba zajit pro par listku ze chci vratit jizdny :D
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    tak teoreticky visely v každé šalině/šalinbuse/buse letáčky...
    ikdyž to nepovažuju za dostatečnou a dobře zvolenou propagaci...
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    JAJINEK: jj taky mi prijde cela ta akce spis jako fraska. Podle by to melo byt opravdu zpropagovano vice zretelne, minimalne na tech jejich informacnich cervenejch panelech mohlo bejt nejaky info ...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JAJINEK: hm.. vydelavaji
    JAJINEK
    JAJINEK --- ---
    dneska sem ale viděla dost lidí, jak si cvakali lístky. loni aspoň vypli ty žluté mašinky...
    HOLDER
    HOLDER --- ---
    JAJINEK: ta taky nee :) black passager :D
    ESPOO
    ESPOO --- ---
    JAJINEK: ja...a jak clovek furt chodi pesky, tak to bezplatne/beztrestne svezeni jednou za cas fakt oceni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam