• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZAKSPORE - evoluce va Vašich rukou
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    LAMICZKA: no muž no.. :D
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    můžu ? :o)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    aaa.. já tak daleko ještě nejsem, můj mazlík to nezvládá, takže mi můžu pouští ke svýmu :)

VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    ja zjistil, ze obch. cesty ve vesmirny vydelavaj, pac mam prave planetku s kolonii pri T0, takze zadny auticka pro tezeni koreni, nic, ale je na ni obch. cesta a cas od casu ma najednou koreni...
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    No, teoretickz bz melz i obchodni cesty vydelavat, tak jako v civilizacni fazi, ale se mnou nikdo obchodovat nechce :'(
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    zná někdo genewars?
    http://www.mobygames.com/game/genewars
    jak se tomuto tato hra podobá či nepodobá?
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    mozna nakou valkou, ale tak daleko jeste nejsem :))
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    dá se ještě jiným způsobem vydělávat než prodejem koření a plněním úkolů v kosmu ?
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    VOJTIDLO: to abych zacal vydelavat a ne zit "z ruky do huby" v tomhle pripade "z koreni do nastroju" :D
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Koupit jeste jeden :)
    Pozdeji si poridt rozsevac mraku, ten spotrebovava elektriku, ale uz si nemusis kupovat masinky, protoze to budes mit navzdy v lodicce
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    VOJTIDLO: co kdyz jsem udelal tuhle blbost: hodil jsem tam atmosferizator, ale nemel jsem kykty, tak jsem si pro ne letel, mezitim mi ta atmosfera vyprchala, tak jsem tam pustil jeste jeden, ale stale tam nemuzu sazet kyticky :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    No, nejdriv musis ten puntik posunout pomoci tech nastroju a pak se ti otevre moznost tam sazet kytky a zvirata. Ale musi to byt jine druhy.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    ja bych mel taky dotaz

ma smysl nechavat si artefacty u sebe nebo je rovnou prodat? a kdyz ponechat, tak kde je skladovat, protoze palubni prostor je omezeny

diky
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    VOJTIDLO: o ty mapce vim, to s tim puntikem jsem nevedel, dik :) Kazdopadne ted, kdyz mam T1 trebas a uz tam mam vsechno opuntikovany jakoze maly, stredni, velky kytky, bylozravce i masozravce, tak na T2 se mam dostat dalsima druhama kytek a zvirat? :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Jak je dole mapa planety, tak je tam cudlik (vypada jako sitovana planeta), ta ti prepne tu mapu na diagram (nebo tak neco) T-skore. Takovy tri kruhy :) ten puntik znaci, kde se planeta nachazi. Vlevo je nizka teplota, vpravo vysoka teplota, nahore vysoka atmosfera a dole nizka atmosfera. Temi nastroji ten puntik posouvas a chces ho dostat do tech kruhu. Tedy on se posouva sam, ale potrebujes k tomu ty nastroje. Jakmile zvysis T-skore, je treba na planetu nasazet ty kytky co nejdriv, protoze puntik se zacne pomalu hybat a obvykle tim nejhorsim smerem - ven z kruhu. Az ji celou okytkujes a ozviratis, tak muzes se pokouset o vyssi T-skore. Opet nastroje, kytky a zvirata
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    A jak treba dostanete planetu, ktera ma T1 na T2? :) zase generatorem atmosky?
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    jo to je podobný jaké mě se na jedné planetě začal hroutit ekosystém .. pořád mi to psalo, že mám dodat kytky a živočichy .. ale už jsem nevěděla jaké .. tak jsem pořád lítala z jedný planety na druhou a vozila kytky a zvířata a stejně mi to k ničemu nebylo, pořád to psalo, že se ten ekosystém hroutí .. teď mám taky T0 na ní a prdím na to .. ale štvalo mě to, že jsem tomu nemohla pomoct .. protože jsem nevěděla jak :)
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    Ted me napadlo, ze se vlastne muzu zeptat tady:

Mam problemek ve vesmirny fazi. Chci teraformovat planetu. ta ma T0, nema zadnou atmosferu, tak tam prdnu generator atmosfery, cekam, ze se tomu zvedne na T1 abych moh sazet kytky a zvirata... a ONO NIC.. zbytecne jsem utratitl generator atmosky za 95000, coz me docela nasralo.. Nevite co s tim?
    LIONA
    LIONA --- ---
    Já jsem se zatím jen v civilizační fázi. Mě to chytlo a to dost, hraju teď spore a sims jsou nachvíly u ledu.:cD

Jinak pro ty co mají problémi maj ofic forum: http://community.spore-planet.cz/index.php?sid=bc8830dbbb211ee1b206a49fbef23604
    A jestli mohu požádat to dát do záhlaví. Předem diky.:c)
    KEJML
    KEJML --- ---
    No teda zatím jsem na úplným začátku kmenový fáze, takže jsem si s ní moc nehrál, ale nějaká ta hodinka v předchozích fázích ebyl nic extra. Ty jsi malej, tebe sežeru, tyj si velkej, před tebou zdrhám a sežeru tě za chvili. Nevím, nějak jsem od toho čekal víc, ale třeba další fáze mě nějak zaujmou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam