• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZAKSPORE - evoluce va Vašich rukou
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Ja mam zkusenosti, ze utoci na planety spojecnu a nici je a kdyz tam clovek neprijede a nezazene je (jsou docela silni), tak planetu vyhladi
    LIONA
    LIONA --- ---
    Tak jsem se konečně dostala do vesmíru a narazila jsem na hrubeše, hrubyjáni jedni, šli na mě tři a skončily mrtví, zbabělci. Ale předpokládám, že to nebude pokaždé tak jednoduché. Kdo s nima mate zkušenosti? A jaký? předem děkuji.:c))
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Pan zrejme nevi o nabozenstvi ve Spore... VYZNAVACI SPODA, SJEDNOTTE SE!
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CANDLEMASS: cool stranka. magori nevymreli... nejhezci jsou reakce v prispevcich typu- rozhodl jsem si hru koupit kvuli tomuhle blogu :)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    to je nějaký náboženský fanatik ne ? :)
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    Že bych si to Spore přece jen zahrál?

http://antispore.com/

:-)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    MICTECH: no já to ještě nehrál takže nemůžu říct, ale zase bych nerad někoho otravoval zbytečně kvůli píčovině.
    Což mě připomíná že se asi v nejbližší době hodlám zbavit originálky Sims2.
    To víš já už mám dávno nagejmíno.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    BRENMCGUIRE: koho to nudi, tak to nehraje a vlastne vubec o tom nemluvi :)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    MICTECH: aha skoda no sice smysl to tedy vůbec nepostrádá na jednu stranu tedy volně bohatší na druhou stranu o nudu víc.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    BRENMCGUIRE: nejaky mutace a krizeni postradaj smysl, kdyz si ty tvory muzes sam upravovat podle libosti
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    já ale nic nepsal o lidech, psal jsem jen o mutacích a křížení viz můj první dotaz do tohodle auditka.
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    BRENMCGUIRE: teď tě moc nechápu .. z buňky se vyvine myslící a do vesmíru cestující bytost .. a jako lidi nevypadají :)
    ABE
    ABE --- ---
    BRENMCGUIRE: to nejsou lidi :)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    a jsou v té hře nějaké mutace či křížení příšerek?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    VOJTIDLO: ja to budu muset zkusit, ale nejdriv potrebuju vyhladit jednu nepratelskou alianci v mem sektoru, abych mel na to klid :)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    mě taky bavilo .. ale neměla jsem dost prachů :o)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Tyjo, me to terraformovani tak bavi :D
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    jojo jo .. to už jsem párkrát našla a něco mi to přidalo peněz :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    LAMICZKA: S tema piratama je pravda, ze kdyz je sestrlis, tak na zem z nich spadne takovej kulatej nesmysl... zluty na kraji a sedy uprostred, ale mozna budes mit jiny barvy. Kazdopadne to je koreni a vzdy aspon tak 7k, to se celkem hodi ;)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    tyjo :o) tak já to začala asi špatně :o) hlavně jsem tedy nevěděla ze začátku kde co jak je :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam