• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZUZAKSPORE - evoluce va Vašich rukou
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    ZLATUSKA88: řekla bych podle toho co píšeš, pokud příšerku nevidíš, tak asi v grafický kartě.
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    koupit si originálku ? :o)
    ZLATUSKA88
    ZLATUSKA88 --- ---
    Ahoj mám takový problém...
    Když dám novou hru, vyberu si, jestli budu masožravec, nebo býložravec, pojmenuju planetu a dám hrát. Ve videu přistane nějaký ten meteor na planetě ve vodě. Otevře/rozpadne se, a zbytky toho meteoru odplavou. Předpokládám, že když se rozpadne tak z něj má zbýt pak jen ta příšerka - abych mohla jíst to zelený tak s ní musim nějak pohybovat. Základní problém, který nastal - žádná příšerka se mi nezobrazuje, krmení se mi zobrazuje jen někdy. Ovládání chápu, nicméně nemám co ovládat, když tu příšerku nevidím. Minimální i ideální požadavky na PC splňuju, mám windows XP profesional. Nevím, kde je problém. Reinstal hry nepomohl už nevím co s tím.. Bych si to chtěla hrozně moc zahrát ale fakt nevím, kde může být chyba... Pls poraďte :) děkuji předem všem :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MUADDIB: v druhe fazi hry to byla potvora s 1000HP, ktera se nachazela v casti ostrova, kde lezela obrovska kostra na zemi, nejake velke stromy, ohorela puda okolo a pak ten drak, klasicky letajici, cerveny s kridly.
    Staci jit podel pobrezi a clovek ho najde za chvilku.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    NECROMAN: drak je co? 1000 potvora???
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    rybnik?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SHEESH: torrent, popripade "rybnik"
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    SHEESH: na netu se vali tuna linku na rapidshare, takze pro chudyho studenta jak delany :D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Jake jsou moznosti pro chudsiho studenta k ziskani teto zajimave vypadajici hre? :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    NECROMAN: ty velky priserky se vytvareji nahodne. ja mel OBRI ruzovou kouli s vypoulenyma ocima a masivnimi rty :D vyborny moment, kdyz se zacla trast zem, jak se ke mne blizila :D
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    me docela prekvapilo v kmenove fazi- byli na me zli, tak jsem jim vybil vesnici, znicil budovy ale nechal par HP hlavni chysi a po chvili vylezli novi a zacali opravovat ale hlavne najednou byli i ochotni se dohodnout :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VOJTIDLO: ani kdyz jsou hodne zraneny, tak nejsou ochotne vyjdnavat? skoda, takhle prijit k nejakemu kmenu s drakem a tou 4nohou potvorou za zady, to by byl majestatni pocit :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    ahoj vsem...tak uz mam taky Spore...vcera vecer jsem chvili parila...a dostala se na sous...spratelila se se tremi druhy a ctvrty obrovsky me zabil =o/ ale musim rict ze to je chytlava hra =o)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    NECROMAN: bohuzel se s temi obrimi priserami spratelit nejde.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN: to ufo ma stejnej vyznam jako, kdyz ty budes ve vesmirny casti litat na jiny planety a tam unaset jiny potvory :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MICTECH: ochocit si treba ty 250kove potvory je celkem v pohode. potom kdyz si chodite svetem se tremi, tak je to docela respekt pohled.

videl jsem nejake postupy na videu a jedina moznost, jak na to sam, je asi myt rychleho letce s plivanim a plivnout, odbehnout a porad dokola.
    Kdyz jsem sel na draka se tremi 250 potvorama, tak jsme mu ubrali asi jen 250 zivota...

Btw. asi se nepujde s drakem spratelit, co? :)

A jeste dotaz, jaky vyznam ma to ufo tam?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN: bez skupiny to nepujde :)
    kdyz jsem hral tuhle cast, tak jsem se ho snazil ochocit, slo to dobre, jenze pak priletelo UFO a byl pryc :(
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    NECROMAN: ty velky prisery jsou desne tuhy... ale asi za ne bude hodne DNA... rozhodne jit ve skupince a mit nekoho, kdo utoci plivanim na dalku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam