• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLABOLpartnerský vztah se závislým člověkem
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    jestli si byla zavisla a pises o hezkem vztahu a o duvere, tak moc nechapu, oc jde.
    ze mu o tom nechces rict?
    ze uz ted vis, ze by to mohlo narusit vas vztah a on na tebe koukal jinak nez doted?
    hmm, v tom asi musi poradit nejaky odbornik, ja osobne se ve svym zivote za minulost nestydim, i kdyz nebyla nijak extremni a nemyslim si, ze by mi nekdo mohl schodit sebevedomi, kdyby se mi rejpal do minulosti a do drog.
    vcera byl dobrej dil soukromych pasti.................vyrovnani se z minulosti.
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    Já mám osobní zkušenost a tyhle lidi jsem úplně vyřadila....jsem úplně někde jinde, protože jsem chtěla....a právě mám partnera, který to nezná....vážím si ho a vážím si jeho důvěry ve mě......moc to pro mě znamená.......Nejsou všichni stejní......
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    BLABOL: aha, jako uzivatel drog (ne zavisly) bych asi nechtela partnera, co nema s drogami nic spolecnyho z osobnich duvodu. jakmile se podle me do neceho clovek namoci, tak se stejne v 90% pohybuje porad ve stejny cilovy skupine nebo mezi lidma, co neco berou (hodne ci obcas).
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    TETA_JELENA: Já myslím spíš člověk, kterej závislý byl, snaží se zařadit do normálního života a najde si partnera, který s drogami nemánic společného.....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    zavislej partner = pryc od nej.
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    Ehm....hm....Máte teda někdo nějakou zkušenost? Myslím, že určitě ano :) Dneska je spoustu lidí, co řeší tento problém :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam