• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLIPSESOUTH AFRICA... deep into the rainbow
    JANITA
    JANITA --- ---
    DUBPRINCESS: chápu, že v ČR se dozví, jak hrozně se afričanům ve slumech žije a budou chtít možná o jeden play-station míň... ale bude to k něčemu dobré těm dětem/mladým lidem ve slamech? nerejpu, jen mě to zajímá...
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    JANITA: Cílem projektu je zprostředkovat studentům středních škol možnost setkání se zástupci mládeže ze slumu keňského Nairobi a townshipu jihoafrického Cape Townu a tím podporovat interkulturní dialog mládeže. Projekt si klade za cíl prostřednictvím využití metod neformálního vzdělávání a aktivního učení rozšiřovat povědomí o životě vrstevníků v rozvojových zemích a vést studenty k zamyšlení nad podobnostmi a odlišnostmi života mládež v ČR a zmiňovaných afrických zemích. Projekt si zároveň klade za cíl prostřednictvím semináře a šíření metodických materiálů podpořit další vzdělávání multiplikátorů globálního rozvojového vzdělávání v ČR. Cílem je zároveň i skrze uspořádání veřejné kulturní akce odhalit kulturu a životní styl mládeže slumů a townshipů a inicializovat dialog i na úrovni mladé veřejnosti.
    JANITA
    JANITA --- ---
    DUBPRINCESS: ahoj.. a co je vlastne cilem toho projektu?
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Možnost spolupráce na projektu globálního rozvojového vzdělávání o životě mládeže v Keni a Jihoafrické republice

    Zajímá Vás globální rozvojové vzdělávání a máte chuť se zapojit do konkrétního projektu? Chcete napomoci zprostředkovávání interkulturního dialogu mládeže a šíření povědomí o životě mládeže ve slumech keňského Nairobi a townshipech jihoafrického Cape Town?

    Zapojte se do právě vznikajícího projektu globálního rozvojového vzdělávání. Cílem projektu je zprostředkovat mládeži středních škol a širší mládeži informace o životě mládeže v Keni a Jihoafrické republice. Projekt vzniká na základě spolupráce mladých lidí z České Republiky, Německa, Keni a Jihoafrické Republiky. Středoškolští studenti dostanou příležitost se přímo setkat se dvěma zástupci mládeže z Keni a Jihoafrické Republiky a prostřednictvím diskusí, dokumentů a metod aktivního učení nahlédnout do života svých vrstevníků v Africe.

    Výstupem projektu budou interaktivní workshopy na středních školách, metodický materiál, vzdělávací seminář pro lektory GRV a kulturní komponovaný večer pro veřejnost.

    Projekt bude realizován v období od února do června 2012 (únor až polovina května přípravná část, polovina května až začátek června realizace aktivit).

    Nyní hledáme mladé aktivní lidi, kteří jsou ochotni spolupodílet na přípravě a realizaci projektu. Uvítáme zájem o problematiku rozvojových zemí a globální rozvojové vzdělávání (zkušenosti s tvorbou metodických materiálů a lektorováním výhodou).

    V rámci spolupráce je možné se mimo jiné podílet na propagaci projektu, vytváření souboru metodických pracovních listů, přípravě workshopů a organizačním zajištění semináře a kulturního večera.

    Realizátorem projektu je neformální skupina mládeže.

    V případě zájmu o spolupráci kontaktujte Martinu Kollerovou prostřednictvím emailu martina.kollerova@gmail.com nebo telefonu 775 660 187. V emailu, prosím, uveďte Vaši motivaci k zapojení se do projektu a informace o Vás a Vašich zkušenostech.

    Informační schůzka k projektu proběhne ve čtvrtek 26. 1. 2012 v centru Prahy (bližší informace budou sděleny přímo zájemcům o spolupráci).

    [ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: Možnost spolupráce na projektu globálního rozvojového vzdělávání o životě mládeže v Africe / Praha, ČR ]
    JANITA
    JANITA --- ---
    ECLIPSE: boze, to je takova nadhera!
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    ECLIPSE: diky moc, vyreseno :-)
    SEDIQ
    SEDIQ --- ---
    Ahoj vsem, shanim k odkoupeni pruvodce po Gambii, idealne od Lonely Planet nebo Rough Guide. Omlouvam se za offtopic neb se nejedna o SA, ale preci jen nekdo z vas by jej mohl mit :-) Dekuji :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    ECLIPSE: jezuskote..
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    Muj oblíbenec Neptun

    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    JANITA: Musíš víc do lesa :))) Brazílie zní super.
    JANITA
    JANITA --- ---
    PEANUT: NAOPAK.. Spamuj dal. :)

    Ja jsem v Brazilii a krome par jesterek a ptaku jsem tu moc zvirat nepotkala .)
    Fotte, fotte, fotte :)
    DIZETAI
    DIZETAI --- ---
    PEANUT: Moc pěkné záběry !
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    ještě pár

    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    SEOMAN: no teď by se do Lybie bál :)



    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    PEANUT: O tom mi povídej, jsem doma týden a moc to nedávám. Já byl 6 měsíců ve Free State. doufám, že se brzo vrátim.


    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Snad neletite jako ja pres tripolis :-P
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Trosku africky muziky...

    YouTube - Theuns Jordaan - Soos bloed
    http://www.youtube.com/watch?v=cxCw7oVM_8s
    OSPALA_WEWERKA
    OSPALA_WEWERKA --- ---
    ECLIPSE: Kde jsi ty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam