• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAPujčovna pro všechny, co vrací!
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    neni tu nejakej blazen co by mi pujcil na par dni nejakou outdoor kameru na prilbu? odmena v radu nekolika stokorun jista....
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    Ahoj
    sháním na půjčení na týden od 2.7. tiskařský lis podobný tomuto http://kyklop.bloguje.cz//img/hadani01.jpg Používá se na linority a jiné grafiky.
    Možno i za drobný poplatek.
    Děkuji (Praha)
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Sice trosku pozde, ale stejne to zkusim.... kdo by mi pujcil ted na vikend od 14.5 do 16.5. nejakej mensi zesilovac a bedny k nemu?? jde mi o ozvuceni zahradni akce...Zahrada je velikosti fotbalovyho hriste, ale na druhy strane zahrady neni potreba slyset music uplne na plny gule....
    samo ze za nejakou odmenu...diky
    TUILE
    TUILE --- ---
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    nemate někdo po ruce na půjčení dodávku?
    auto a ženská se nepůjčuje, ale zkouším to, kde se dá...
    prosím kdyžtak do pošty, děkuju!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ledni brusle vel. 45-46 by mi nekdo na vikend kolem 15.1. nepujcil?
    PETASV
    PETASV --- ---
    Ahoj. potřebuju na pátek půjčit plátno na projekci. Odměna jistá, Praha
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    shanim na pujceni na sobotu 31.10. blondatou paruku - styl ala Marilyn Monroe. Praha.
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    ahoj, potrebuju na weakend 18-20 zapujcit elektrocentralu. dam 300-500kc za pujceni za vikend! kdyby nekdo neco vedel, pls do posty, dik! je to v pytli, ale muj hlavni pujcovatel je debil a uz se mui to nechce pujcovat! demence, prosim pomozte mi nekdo!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    potreboval bych velmi rychle na nekolik dni zapujcit plynovy varic VAR 2 + klidne odkoupim nejakou nacatou bombu.

dale pak bych se nam na vylet hodil obal na kytaru.

veeelmi specha.
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    shanim na pujceni rucni GPSku na tento vikend 11 az 13. zari...nejlepe praha nebo stredni cechy kolem Melnika...nechci nic zadarmo...
    GLAVER
    GLAVER --- ---
    shanim pujceni vetsi dodavky na 2-5 dni ve tretim zarijovem tydnu, Praha 6, za kazdou referenci predem dekuji ;o)
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Zdravím, poptávám volant k PC ale jen půjčit tak na týden třeba za flašku bo něco takového... Tak komu by se doma válel volant a nebudeho používat tak týden a nebojil(a) by se ho půjčit tak budu velice ráda :o) Prosím do pošty, děkuji
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Potreboval bych pujcit na tento vikend agregat. Tak 5-6 KW. Odmena jista. Jo a pokud mozno v praze a okoli. Domluvime se v poste.Ď
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    Cau potreboval bych pucit gramofon z 60 let jako rekvizitu na foceni, nemusi fungovat, priblizne neco takoviho:

tak kdyby nekdo mel/o necem vedel
    dik
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    zdravím, chci se poptat za někdo nemá na půjčení brašnu na kolo na nosič. jednalo by se o zapůjčení od 4 - 5. srpna do 13 srpna. Zda by se tu někdo našel... na odměně se dohodneme, kupovat se mi to nechce když to použiji asi zatím jen jednou...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    shanim stafle nebo nejaky schudky na odmontovani a primontovani lustru, cca od zitrka od vecera na tejden tak.
    pokud mozno v holesovicich, bydlime na ortenaku a nemame karu, tak abychom si to vpohode odnesli a zas prinesli.
    treba za ciga nebo vino
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    prosim, kdo by mi pujcil v tejdnu do 25.5. do nedele 31.5. net do NB? odmena jista...prosim do posty, diky
    BETULE
    BETULE --- ---
    NUTNE SHANIM NA PATEK 15.5. MEGAFON!! odmena dohodou!
    BICA
    BICA --- ---
    potřeboval bych si půjčit na menší akci v Praze na přelomu srpna/září nějaký větší zahradní bazén a rozhodně to nechci zadarmo. přepravu zajistim.
    pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam