• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    Nejen galerie bezsrstých kočiček!

Spříznený klub: [ Nahatí domácí mazlíčci, aneb máme dost chlupů!! :) ]

Máte doma tohoto nechlupatého mazlíka? Pochlubte se.
    Jaká je povaha téhle kočky?
    Co se Vám na nich líbí a co ne?

rozbalit záhlaví
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    SASH: mno, pro me by asi i tech osm bylo hodne:-D ale castaka 30 je fakt sila - ale kdybych je mela, hned bych do tohodle krasnyho kotakta sla. Sjou to fakt pokladi:) a jakje mozny, ze sphynxe uz davno nemas, kdyz jsi zalozila tot auditko?
    SASH
    SASH --- ---
    KRISTYNKA73: ona většinou se cena pohybuje kolem 10k..ale ja osobně bych ráda sehnala ještě levněji, ale pod 8 to moc reálně nevidim
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    SASH: kdybys nahodu nasla kotakta za mensi cenu nez je 30, tak mi dej vedet. Ja se do nich diky tomuhle auditku zamilovala:) uz mame doma nahatyho optkana, tak by to byl krasny prirustek do nasi "sbirky" nahacu:)
    SASH
    SASH --- ---
    CHOBOT: My máme momentálně jednoho kocourka koupenýho, jednoho co si náš našel a jednu kočku z útulku. Ven je pouštíme, protože s nima to jinak nejde, hrozně si vymrčujou, jen kocour je trouba, tak chodí jen na vodítku. Ale tahle kočka je zvyklá na to být doma, nemam s tim osobní zkušenosti, tak ať mě kdyžtak někdo opraví, ale mam dojem že bude ráda za pohodlí a teplo domova. Nejradši bych si vzala nějaký kotě z útulku, ale sphynx je muj sen už dýl..tak nejlepší by byl kompromis, ale to jsou fakt zatím jen vyhlídky do budoucna;)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SASH: pravda, ke mně přijít sebelepší známej, kterej mi tuhle kočku vrazí do rukou se slovy "ted se budes tejden starat o osmicku, jestli se ji neco stane, calnes to a vystrojis pohreb" tak bych asi taky nebyl zrovna nadsenej :))

Samozrejme smrt cici je vzdycky ztrata, sam sem si jich uz uzil bohuzel dost, ale vsechny moje kocky vzdycky byly a jsou darovany poulicni smesi a porad sem trochu materialista, takze se na to divam i z tohohle uhlu pohledu :)

A nepouštět kočku ven?!?! Vždyt to je omezovani osobni svobody
    SASH
    SASH --- ---
    CHOBOT: jojo rozmýšlím už jenom proto, že tenhle druh je údajně dost závislej na člověkovi, potřebuje mnohem víc pozornosti než "normální" kočky plus se musí pravidelně koupat a čistit uši (což by ale neměl být problem samo), ale hlavně si nejsem jista zda by mi ho byl někdo schopen pohlídat kdybych teba na týden chtěla odjet na dovolenou
    za 30k si ji pořizovat nebudu to je dost přemrštěný, kdyby byla kolem 8k, to už nejspíš jo. Ven by samozřejmě nechodila, nejde ani tak o ty prachy, spíš teda o to, že to je jak kdyby ti někdo ukrad dítě žejo
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SASH: každopádně chov tyhle kočky bych si asi dost rozmyslel, představa, že mi po domě běhá 30k a já to nemam absolutně pod kontrolou, by mě dost děsila. Sousedum před pul rokem někdo ukradl - doslova ukradl - britskou modrou, a to nestoji ani zlomek ceny tehle a neni ani zdaleka tak vyrazna.

Nebo že ji srazí auto, zatoulá se, naservírou jí vedle v čínskym bufetu...bych musel byt sakra zazob, abych si ji poridil

a veterinari si za priblbly ockovani z fleku nauctujou nekolikanasobek normalni ceny, na to dam krk
    SASH
    SASH --- ---
    CHOBOT: přímo sphynxe ne..jen čínskýho naháče popř. oholený břicho našeho kocoura..tak soudím, že to bude podobný..a proto ja si naopak myslim že to bude příjemný na dotek
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SASH: se rovnou zeptám, drželas to nekdy v rukou? To přece nemůže být příjemný na dotek...ale třeba se pletu, o hadech taky každej tvrdí, že jsou slizcí, ačkoliv na tom neni zrnko pravdy. hmm?

btw. právě že na svym estetickym citeni si zakladam .))
    FREYA
    FREYA --- ---
    je boziiiiii
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    připomíná mi to babičku :,)
    SASH
    SASH --- ---
    CHOBOT: nemáte vůbec estetický cítění;))
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SASH: nemuzu uverit, ze za tohle monstrum da nekdo 30k :)

mam kocky fakt rad, ale tohle prece neni kocka!
    SASH
    SASH --- ---
    náhodou nemáte někdo někoho známýho kdo by chtěl udat sphynxe za slušnější cenu? začínám vážně uvažovat o pořízení tohoto mazla, tak zkouším co se dá..30k navíc bohužel zatím nemám;))
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    kdyby měl někdo 30k navíc

krásná
    BRANA
    BRANA --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---