• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHSphynx-máme rádi koťata, i když nejsou chlupatá
    SASH
    SASH --- ---
    BECKO: snad jo;)
    BECKO
    BECKO --- ---
    SASH: super! tak ať je hlavně zdravá
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    KRISTYNKA73: To jsem ráda, že nejsem první, komu při objevení tohohle klubu klesla čelist... a to jsem těmhle číčám nikdy moc nefandila... Mám pocit objevení Ameriky...
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    DOMINIQUE01: jsi taady v tom klubu poprve:) takhle vypadal muj prvni prichod sem:)
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Teda... jsou nádherný... fascinující. Asi jsem se zamilovala :-D
    SASH
    SASH --- ---
    to já taky, díky.) pak poreferuju
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    SASH: tak doufam, ze kocicka bude v pohode a ze ti bude delat jen radost.)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    SASH: Tak to gratuluju a zavidim, je opravdu krasna:-) A uz se nemuzu dockat, az nas tu budes zavalovat vlastnima fotkama!
    SASH
    SASH --- ---
    Tak paní chtěla zálohu minimální, aby měla jistotu že si kočku opravdu vezmu. Tak už je skoro moje, snad se u mě bude mít líp;))
    SASH
    SASH --- ---
    jo souhlasím, proto je mi tý kočky líto
    jestli teda vůbec nějakou kočku má žejo;D
    BECKO
    BECKO --- ---
    MAIKOR: neboj já sem pochopila co ta ženská psala, ale můj názor na to, že je blbá to nemění
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    BECKO: nemela ji kupovat, kdyz ji pritel nechtel. Jestli maji spolecnou domacnost, tak by to melo byt o dohode a ne ze jeden koupi neco co ten druhy nechce. Je jasny, ze ji vycita, ze koupila kocku misto pracky. Z jeho pohledu je to naprosto jasne a pochopitelne.
    Zaloha je imho blbost. Chtelo by to tam zajet a na miste se rozhodnout popr. zaplatit. K zaloham mam neduveru.
    Urcite zjistit chovatelskou stanici odkud ji ma.
    BECKO
    BECKO --- ---
    nevypadá moc důvěryhodně..
    BECKO
    BECKO --- ---
    SASH: to zní jako že je borka pěkná piča.. tohle mi říct můj tak letí i s pračkou.. zjisti od ní od jakýcho chovatele ji má
    SASH
    SASH --- ---
    BECKO:
    PRODAVAM JI HLAVNE PROTOZE JSEM SI JI KOUPILA I PRESTO ZE JI MUJ PRITEL NECHTEL A PRIMO JI NESNASI TAKZE SE FURT HADAME.KOCICKA JE SUPROVA ALE PRITELOJ VADI.A JESTE Z FINANCNICH DUVODU ROZBILA SE NAM PRACKA A PRITEL MI VYCITA TU INVESTICI DO KOCICKY ZE ZA TO MOHLI BYT PRACKY DVE.TAKZE ABY BYL DOMA KLID TAK JI MUSIM PRODAT.

hlavně teda paní chce abych se rozhodla rychle, vzhledem k tomu, že má i jiný zájemce a chce poslat zálohu..což se mi teda zrovna moc nechce, jí pošlu majlant a kočku pak nikdy neuvidim ne?..
    BECKO
    BECKO --- ---
    SASH: kráska!! proč ji dává pryč?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    SASH: Jo jo, to znam, ja kdyz si neco vezmu do hlavy, tak se mi o tom zacne zdat a to je znameni, ze si ten sen musim vyplnit:-)))
    Ale jestli jsou ty papiraci treba jen o 3tis. drazsi, tak bych sla radeji do kotatka s PP, preci jen je lepsi mit nejakou jistotu, ze je to kote v poradku, zvlast u tohohle choulostivejsiho plemene.
    SASH
    SASH --- ---
    cena dohodou od 10tis. imho znamená že 12tis. minimálně;) jinde chtěli za koťata 15-25tis.
    nojo, to sem si zas něco vzala do hlavy;)))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    SASH: Ale koukala jsem z toho odkazu i na jiny inzeraty a tam maji kote s PP od 10tis., tak to uz by spis stalo za to odepsat na nejaky takovy inezrat.. I kdyz teda moc nerozumim tomu "od" 10tis.:-)
    SASH
    SASH --- ---
    HELLEJU: souhlasím, právě proto se tohu trochu bojím..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam